Skip Navigation Linksصفحه اصلی نمایش جزئیات
مشخصات کلی

چاقوی آشپزی و آشپزخانه حرفه ای مدل پادوین کد 23

قیمت برای شما : 500,000 تومان
در صورت نیاز می توانید بصورت خرید کارت به کارت ،خرید خود را انجام دهید!برای اطلاع دقیق کلیک کنید
حمیدرضا قربانلو - بانک ملت
شماره کارت : 7372-7509-3374-6104
حمیدرضا قربانلو - بانک مهر ایران
شماره کارت : 7263-6815-7310-6063
چاقوی آشپزی و آشپزخانه حرفه ای مدل پادوین کد 23


طول کل:   
29 سانتیمتر  
طول تیغه:   
16 سانتیمتر  
طول دسته:   
13 سانتیمتر  
عرض تیغه:   
4/5 سانتیمتر  
جنس تیغه:   
5160 فولاد  
جنس دسته:   
چوب ونگه آفریقایی  
وزن:   
239 گرم  
برند:   
استاد هادی فضلی  
نوع محصول:   
مخصوص آشپزی و آشپزخانه  

توضیحات تکمیلی محصول

چاقوی آشپزی و آشپزخانه حرفه ای مدل پادوین کد 23

به دنبال خرید یک چاقوی واقعا باکیفیت برای آشپزی و آشپزخانه هستید؟ خب هیچ جا نرید همین محصول را ما بصورت 100 درصدی از بابت کیفیت و کارایی برای شما تضمین میکنیم چرا خودتان را اذیت میکنید؟ این چاقوی آشپزی و آشپزخانه حرفه ای مدل پادوین کد 23 اثر استاد هادی فضلی یکی از سازندگان برجسته و معروف استان زنجان میباشند که به تولید و ساخت چاقوهای آشپزی و آشپزخانه و طبیعتگردی درجه یک مشغول میباشند. این چاقوی آشپزی از یک تیغه ی فولادی 4 میلیمتری از جنس فولاد 5160 و قبضه از جنس آلیاژ آلومینیوم ضدزنگ و دسته از چوب ونگه آفریقایی که جز چوب های وارداتی در ایران میباشد استفاده شده است. این چاقو کاملا برای آشپزی و آشپزخانه آماده و ساخته شده است. کیفیت ساخت بسیار بالا و درجه یک میباشد و به همین علت است که ما این محصول را همین اول میگوییم ضمانت 100 درصدی کیفیتی میکنیم چرا که به تولید و سازنده ی این چاقو کاملا اعتماد داریم و کاملا متوجه هستیم این چاقو چه چاقوی غول و باکیفیتی است.

 

نهایت لذت را از این چاقوی آشپزی خواهید برد

این چاقو دارای طراحی زیبایی است و به گونه ای ساخته شده است که کاملا پاسخگوی نیاز شما در آشپزخانه نیز باشد. جنس تیغه از فولاد 5160 میباشد و دارای ضخامت 4 میلمیتری است. اگر بخواهیم به اطلاعات جزئی این فولاد اشاره کنیم یک فولاد فوق العاده محکم و سرسخت میباشد که قابلیت شکل پذیری بالایی دارد و دست سازنده هنگام ساخت این فولاد کاملا باز است و میتواند هر شکل و مدلی این تیغه را طراحی و بسازند بعضی از فولادها به دلیل خشکی دست سازنده برای طراحی های مختلف تیغه بسته است و نمیشود ضربه های شدیدی به تیغه با استفاده از چکش زمانی که تیغه از داخل کوره به بیرون آمده است زد ولی این فولاد این مشکل را ندارد.به راحتی تمام میتوانید هر زمان تیغه دچار کند شدگی شد دوباره تیغه را به تیزی روز اول برسانید و دوباره موهای دستتان را بتراشید اصلا در امر تیز کردن تیغه کاری سختی به لطف سختکاری اصولی و دقیق استاد فضلی نخواهید داشت.

 

تیغه احتیاج به نگهداری دارد

توجه کنید این فولاد دارای کربن بالایی است و احتیاج به نگهداری دارد. شما هر وسیله و ابزرای که بخرید نیازمند این است که بصورت اصولی استفاده و نگهداری کنید و چاقو هم دقیقا بدین گونه میباشد. این تیغه اگر بصورت مستمر و بلند مدت بدون مراقبت در تماس با رطوبت و مایعات ولکه باشد دچار زنگ زدگی خواهد شد. چاره ی کار چیست؟ راحت است روغن پارافین خوراکی تهیه کنید روغنی کاملا بدون رنگ و بو و مزه میباشد که کافی است این روغن را آغشته به هر دو سمت تیغه بکنید با این کار روغن کاملا تیغه را پوشش میدهد و تیغه دیگر دچار زنگ زدگی نخواهد شد. هر زمان هم که احساس کردید چاقو کثیف شده است به راحتی میتوانید چاقو را بشورید فقط سریعا چاقو و تیغه را خشک کنید و هر دو سمت تیغه را آغشته به این روغن کنید و چاقو را در محل مورد نظر بگذارید برای استفاده ی آینده، این نکته مهم است اگر در شهرهای شرجی و بارانی هستید تیغه همیشه به چربی آغشته باشد. با همه ی این توضیحات شاید زمانی فراموش کردید و تیغه دچار زنگ زدگی شد هیچ مشکلی نیست نه چاقو دور انداختنی شده است و دلیل بر این است که این چاقو و یا تیغه بی کیفیت است اصلا این باور غلط را دور بندازید بلکه یک واکنش طبیعی فولاد پرکربن به رطوبت و مایعات است در این مواقع کافی است شما ابتدا در روزها و ساعات ابتدایی زنگ زدن و تغییر رنگ تیغه با استفاده از جلاسنج محل مورد نظر را پاک کنید احتمال پاک شدن زنگ زدگی با جلاسنج 80% است ولی اگر زنگ زدگی عمیق بود با استفاده از سنباده شماره 1200  1600 1800 میتوانید کاملا محل زنگ زدگی را پاک کنید و دوباره تیغه مثل روز اول کاملا صاف وصیقلی و بدون زنگ زدگی باشد.

 

تیزی در حد ژیلت که شما را شگفت زده خواهد کرد

گرایند لبه ی این چاقوی آشپزی و آشپزخانه حرفه ای مدل پادوین زیرو گرایند میباشد نازک ترین حالت لبه که بالاترین قدرت برش را به شما میدهد. به راحتی میتوانید گوشت و سبزیجات را برش دهید و از قدرت برش بالای این چاقو و تیغه تعجب کنید. زمان خرد کردن سبزیجات حتما هواستان را حمع کنید چون سرعت خرد کردن سبزیحات و پیاز بالا است و اگر کمی بی احتیاطی کنید قطعا به انگشتان دستتان صدمه های جدی وارد خواهید کرد. همیشه این چاقو از دسترس کودکان و اطفال به دور باشد.

 

اطلاعاتی جالب از چوب ونگه آفریقایی که برای دسته ی این چاقو مورد استفاده قرار گرفته است

ترکیب رنگ قهوه ای ونگه و یا رنگ ونگه طلایی تا جایی معروف شده است که یکی از موارد پیشنهادی هر متریالی برای عرضه به مشتری است. البته رگه های طلایی یا زرد ونگه بعد از اجرای رنگ نهایی به سمت تیره تر شدن میل می کند. چوب ونگه یکی از پرتراکم ترین و سنگین ترین چوب های موجود در طبیعت است که ویژگی های منحصر به فردی دارد. چوب ونگه با اسم علمی Millettia laurentii یکی از سخت ترین و متراکم ترین چوب های موجود در طبیعت به شمار می آید و درخت آن مربوط به دسته پهن برگان است. خواستگاه اصلی چوب ونگه از آفریقا است و در اصطلاح به چوب ونگه آفریقایی هم از آن یاد می شود. ارتفاع درخت ونگه بین ۱۸ تا ۲۷ متر است که گاهی اوقات از ۳۰ متر هم فراتر می رود. قطر تنه درخت ونگه بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ سانتی متر است که قطر زیاد و سالم این چوب برای هنرمندان و صنعتگران چوبی از شمش طلا هم با ارزش تر است! چگالی یا وزن مخصوص ونگه حدود ۹۰۰ کیلوگرم بر متر مکعب است. به عبارت دیگر، یک مکعب یک در یک در یک متر از این چوب، وزنی برابر با ۹۰۰ کیلوگرم دارد که وزن بسیار سنگینی است! البته با توجه به اینکه این چوب، مربوط به کدام قسمت از تنه یا شاخه درخت ونگه است این عدد ممکن است کمی بالاتر یا پایین تر باشد.چوب ونگه درون چوب قهوه ای متوسط تا قهوه ای تیره تا مشکی دارد. این رنگ منحصر به فرد کاربردهای فراوانی را برای آن ایجاد کرده است که هنگام خرید چوب ونگه باید به این موضوع توجه داشت. به محض پرداخت و رنگ کاری، رنگ بافت چوب ونگه به رنگ سیاه تبدیل می شود. نقوش زرد رنگ هم در این چوب وجود دارد اما بلافاصله بعد از رنگ کردن، تمام سطح آن تیره می شود.

 

ارگونومی چاقوی آشپزی و آشپزخانه حرفه ای مدل پادوین

با این چاقو میتوانید هرکاری که هنگام آشپزی دوست دارید انجام دهید. استیک برش دهید. گوجه  و سیب زمینی و پیاز را خورد کنید و یا حتی سالاد درست کنید و یا گوشت و سبزیحات حجیم را به اندازه های دلخواه برش و یا خٌرد کنید. انتهای دسته بسیار خوش دست و عالی طراحی شده است و زمانی که چاقو را در دست میگیرد دسته کاملا فیت و اندازه ی شما میباشد و در دست شما قفل میشود. انتهای دسته را توجه کنید مانند قفل عمل میکند و باعث میشود چاقو زمانی که دست شما خیس و یا چرب باشد بصورت ناگهانی از دست شما خارج نشود که نکته ی عالی به حساب می آید. وزن این چاقو آشپزی حرفه ای 239 گرم میباشد ساعت ها بدون دغدغه و مشکل میتوانید از این چاقو استفاده کنید و لذت ببرید واقعا خرید این چاقو را برای کسانی که از چاقوهای بی کیفیت چه داخلی و چه خارجی خسته شدن شدیدا پیشنهاد میکنیم.

ویدیو معرفی: در ویدیوی زیر میتوانید به مشخصات و اطلاعات جامع این چاقو دسترسی داشته باشید و سپس جهت خرید از وبسایت چاقوی زنجام اقدام کنید.

محصولات مشابه
نظرات کاربران
نام:  
ایمیل:  
متن دیدگاه: