Skip Navigation Linksصفحه اصلی نمایش جزئیات
مشخصات کلی

چاقوی مخصوص آشپزی و آشپزخانه مدل تیغه فولادی استاد غلامی کد 214

قیمت برای شما : 163,000 تومان
در صورت نیاز می توانید بصورت خرید کارت به کارت ،خرید خود را انجام دهید!برای اطلاع دقیق کلیک کنید
حمیدرضا قربانلو - بانک ملت
شماره کارت : 7372-7509-3374-6104
حمیدرضا قربانلو - بانک مهر ایران
شماره کارت : 7263-6815-7310-6063
چاقوی مخصوص آشپزی و آشپزخانه مدل تیغه فولادی استاد غلامی کد 214


طول کل:   
33 سانتیمتر  
طول تیغه:   
20 سانتیمتر  
طول دسته:   
13 سانتیمتر  
عرض تیغه:   
4/2 سانتیمتر  
جنس تیغه:   
فولاد 80crv2  
جنس دسته:   
چوب زردآلو  
وزن:   
186 گرم  
برند:   
استاد غلامی  
نوع محصول:   
مخصوص گوشت و سبزی و پیاز و...  

توضیحات تکمیلی محصول

چاقوی مخصوص آشپزی و آشپزخانه مدل تیغه فولادی استاد غلامی کد 214

چاقوی مناسب برای کارهای معمول در آشپزخانه نظیر خرد کردن پیاز و سیب زمینی و برش گوشت و مرغ که با طراحی ساده و کاملا به روز و استفاده از متریال خوب و مناسب میتواند پاسخگوی بسیاری از نیازهای شما در آشپزخانه باشد. چاقوی پیش رو یک چاقوی مخصوص آشپزی و آشپزخانه مدل تیغه فولادی استاد غلامی کد 214 میباشد که پروسه ی ساخت آن بصورت کاملا دستساز سپری شده است و اثر استاد غلامی میباشد. این چاقوی آشپزی باکیفیت دارای طول کل 33 سانتیمتر میباشد و از فولاد 80crv2 با ضخامت 3 میل بهره مند میباشد. تیغه به شدت تیز و کاملا آماده به کار میباشد و میتواند به راحتی انواع گوشت و سبزیجات را به اندازه های دلخواه برش و تقسیم کنید. تیغه ی این چاقوی آشپزی بصورت دستی آهنگری شده است پروسه ی آهنگری یا به عبارتی فورج فولاد مرحله ای است که تیغه داخل کوره با دمای بسیار بالا گذاشته میشود تا کاملا سرخ و به دمای بحرانی و حالت پذیر برسد و سپس بر روی سندان سازنده چاقو با چکش بصورت مرتب با ضربه های شدید بر روی فولاد ضربه وارد میکند این کار باعث بالا رفتن کیفیت چاقو و تیغه میشود و بافت چاقو بسیار پرتراکم تر میشود و در نتیجه تیغه برش و حفظ تیزی بالایی دارد. متریال دسته هم از چوب زردآلو میباشد که کاملا صاف و صیقلی سنباده خورده است آن هم سنباده بصورت دستی که کیفیت کار نسبت به سنباده با دستگاه بسیار بالاتر و بهتر میباشد در ادامه اگر دوست دارید اطلاعات کاملتری از این چاقو بدانید لطفا ما را همراهی کنید.

 

برای برش گوشت و سبزیجات تیغه بسیار مناسب و کاربردی میباشد

همانطور که ملاحظه میکنید تیغه کاملا صاف و یکدست میباشد و بر روی تخته کار تیغه کاملا از نوک تا انتها در اختیار شما میباشد این یکدست و صاف بودن تیغه این امکان را به شما میدهد که مواقعی که سبزیجات حجیم و گوشت های بزرگی دارید به راحتی گوشت و سبزی را برش دهید. تیغه کیفیت بسیار بالایی دارد و به دلیل آهنگری دستی کیفیتش از مدل هایی که تیغه های آماده میباشند و عملیات آهنگری بر روی آنها صورت نمیگیرد بالاتر است. برش تیغه بسیار بالا و با کمترین فشار گوشت را به دو قسمت مساوی برش میدهد. برای خرد کردن پیاز و سیب زمینی هم تیغه مشکلی ندارد و کاملا پاسخگو میباشد. نکته ای که باید اشاره کنیم این است که هنگام استفاده باید بصورت اصولی از چاقو استفاده و نگهداری کنید به هیچ عنوان با نوک و تیغه ی این چاقو که صرفا برای آشپزخانه و آشپزی و در نهایت برش طراحی و ساخته شده است ضربه نزنید زیرا باعث خرابی تیغه و چاقو خواهد شد. به دلیل استفاده از فولاد پرکربن که به روطوبت و مایعات نیز حساس است همیشه دقت کنید تیغه خشک و آغشته به مقداری روغن و چربی باشد تا دچار زنگ زدگی نیز نشود و همیشه بدین گونه زیبا و بدون زنگ زدگی باشد. اگر تیغه دچار زنگ زدگی شد مشکلی نیست و کاملا چاقو در نهایت کیفیت خود به سر میبرد فقط تنها تیغه دچار زنگ زدگی و لکه میشود که با جلاسنج و در نهایت سنباده میتوانید این زنگ زدگی را پاک کنید و تیغه باز هم مثل روز اول صاف و یکدست باشد.

 

 

چوب یکی از متریال های پر استفاده در صنعت چاقوسازی به شمار میرود

چوب به دلیل طیف گسترده کیفی و رنگ و مدلی که دارد انتخاب بسیاری از سازندگان چاقو چه در داخل و چه خارج کشور میباشد. چوب همانطور که اطلاع دارید مدل های بسیار متنوعی دارد چوب تیره روشن و.... همین امر سبب این میشود سازندگان از متریال طبیعی در ساخت چاقو استفاده کنند. چوب استفاده شده برای این اثر از چوب زردآلو میباشد که چوبی خوش رنگ و روشن میباشد که با دو میخ فولادی بر روی دسته نیز نصب شده اند و برای خوش دستی سازنده این چوب را سنباده های مختلفی زده است تا کاملا صاف و یکدست شود. همیشه دقت کنید چاقو را هنگام شستن سریعا تمیز کنید تا رطوبت به دسته و تیغه نتواند نفوذ کند. جنس متریال قبضه هم از آلیاژ برنج میباشد که برای محافظت از انگشت و دست شما میباشد که از رفتن انگشت شما بصورت ناگهانی بر روی تیغه جلوگیری میکند.

 

 

طراحی این چاقو چگونه است؟ آیا میتوانم چند ساعت بصورت مستمر از این چاقو استفاده کنم

این چاقو با توجه به اندازه و طراحی که دارد دارای سایز بزرگی میباشد و برای کارهای بزرگ در آشپزخانه و رستوران های صنعتی بسیار گزینه ی ایده آلی میباشد. جدا از همه ی این ها این چاقو بصورت کاملا دستی ساخته شده است و سازنده یعنی استاد غلامی با دقت و مهارت خودشان سعی کرده اند محصولی تولید کنند که خریدار بعد از استفاده رضایت خاطر از خریدش داشته باشد و تا حدود بسیار زیادی نیز سازنده از این بابت موفق بوده است چرا که این چاقو واقعا از کیفیت ساخت و متریال مرغوبی برخوردار است و به راحتی میتوانید به مجموعه ی ما اعتماد کنید و این چاقوی خوش دست و خوش ساخت را از مجموعه خریداری نمایید.

ویدیو معرفی: در ویدیو زیر میتوانید به نکات و اطلاعات و جزییات این محصول دسترسی داشته باشید و جهت خرید این محصول از وبسایت چاقوی زنجان اقدام کنید.

محصولات مشابه
نظرات کاربران
نام:  
ایمیل:  
متن دیدگاه: