Skip Navigation Linksصفحه اصلی نمایش جزئیات
مشخصات کلی

چاقوی آشپزخانه و آشپزی حرفه ای مدل تیغه ساتوری کد 12

قیمت برای شما : 545,000 تومان
در صورت نیاز می توانید بصورت خرید کارت به کارت ،خرید خود را انجام دهید!برای اطلاع دقیق کلیک کنید
حمیدرضا قربانلو - بانک ملت
شماره کارت : 7372-7509-3374-6104
حمیدرضا قربانلو - بانک مهر ایران
شماره کارت : 7263-6815-7310-6063
چاقوی آشپزخانه و آشپزی حرفه ای مدل تیغه ساتوری  کد 12


طول کل:   
32 سانتیمتر  
طول تیغه:   
20 سانتیمتر  
طول دسته:   
12 سانتیمتر  
عرض تیغه:   
4/3 سانتیمتر  
جنس تیغه:   
فولاد 80crv2  
جنس دسته:   
ریشه گردو کردستان  
وزن:   
253 گرم  
برند:   
استاد هادی فضلی  
نوع محصول:   
مخصوص سرآشپزان حرفه ای و آشپزخانه  

توضیحات تکمیلی محصول

چاقوی آشپزخانه و آشپزی حرفه ای مدل تیغه ساتوری

چاقوی آشپزخانه پیش رو جز چاقوهای آشپزی و سرآشپز حرفه ای میباشد که در دسته بندی چاقوهای باکیفیت و خوب دسته بندی میشود و نسبت به چاقوهای تیراژی و معمولی بازار هم از نظر ساخت و هم نظر کیفیت و هم نظر متریال بسیار باکیفیت تر میباشد. این چاقوی آشپزی و آشپزخانه دارای طول کل 32 سانتی میباشد که از این اندازه 20 سانتیمتر را تیغه تشکیل میدهد و 12 سانتیمتر آن را دسته ضخامت تیغه 4 میلیمتر میباشد و میتوان از پشت تیغه برای خرد کردن استخوان های کوچک نظیر استخوان مرغ استفاده کند.تاکید میکنیم استخوان مرغ آن هم با پشت تیغه اشتباه برداشت نکنید برای استخوان گاو و گوسفند از پشت و یا لبه ی تیز چاقو استفاده کنید که به شدت برای چاقو مضر میباشد و طول عمر مفید آن را کاهش میدهد. سازنده ی این چاقوی آشپزخانه کسی نیست جز استاد هادی فضلی یکی از استادان شناخته شده در زنجان که به ساخت چاقوهای آشپزخانه و طبیعتگردی بصورت حرفه ای مشغول میباشند. عموما کسانی که شناخت نسبی از سازندگان استان زنجان دارند اسم استاد هادی فضلی برایشان آشنا هستند این استاد به دلیل ساخت چاقوهای با کیفیت و سختکاری بسیار حرفه ای و دقیق و برش های بسیار تیز چاقوها معروف هستند و عموما آثار ایشان خریداران بسیاری دارد.

 

مشخصات و جزییات تیغه چاقوی آشپزخانه و آشپزی حرفه ای مدل تیغه ساتوری

این چاقوی آشپزخانه صرفا برای کسانی ساخته شده است که به نسبت در آشپزخانه بصورت حرفه ای آشپزی میکنند و چاقوهای معمولی پاسخگوی نیاز آنها نیست.جنس تیغه از فولاد 80crv2 میباشد و گرایند لبه بصورت صفر درجه میباشد. گرایند لبه صفر درجه عموما فقط برای چاقوهای آشپزخانه توصیه و استفاده میشود و بدین گونه میباشد که هر دو سمت تیغه ضخامت آن ها زمانی که به لبه میرسد کاهش چشمگیری میکند و این به شما این امکان را میدهد که چاقویی با تیزی و برش بسیار بالایی داشته باشید. البته این گرایند لبه یک ایراد دارد آن هم اینکه لبه ی چاقو در مقابل ضربه های سنگین دچار صدمه میشود و نباید با این چاقو به هیچ جسم سختی ضربه وارد کنید. دوباره تاکید میکنیم به هیچ وجه با لبه ی تیز این چاقوی سرآشپز به هیچ استخوانی ضربه وارد نکنید. تیغه دارای قدرت بالای برش میباشد و به راحتی میتوانید جهت انجام امور آشپزی در آشپزخانه اقدام کنید. لبه کاملا تخت و شما 20 سانتیمتر لبه ی تیز و قابل استفاده دارید با این چاقو برای خرد کردن گوشت و سبزیجات میتوانید استفاده کنید. برای تیز کردن دوباره ی لبه ی چاقو لطفا در اولین اقدام از فرد با تجربه استفاده کنید و سپس از ابزار چاقوتیزکن استاندارد و با کیفیت استفاده کنید به هیچ عنوان از چاقوتیزکن های چینی بی کیفیت برای تیز کردن هیچ لبه ی چاقویی و هم این چاقو استفاده نکنید.

 

ارگونومی و طراحی کلی چاقوی آشپزخانه و آشپزی حرفه ای مدل تیغه ساتوری

این چاقوی آشپزی به گونه ای طراحی شده است که هم سرآشپز و هم یک فردی که سوپر پروتئینی دارد و قصاب میتواند از آن استفاده کند. طول چاقو 32 سانتیمتر میباشد و کاملا جوابگوی نیاز یک سرآشپز حرفه ای نیز میباشد. لبه به شدت تیز میباشد و میتوانید بصورت مستمر از این چاقو در آشپزخانه استفاده کنید. هم برای برش پیاز و هم برای برش گوشت و سبزیجات و سیب زمینی از آن استفاده کنید. پیاز هیچ تاثیری در کند کردن لبه ی چاقو ندارد و این باور که برش پیاز با چاقو منجر به کندی میشود صحیح نیست. وزن چاقو 253 گرم میباشد و وزن خوبی و مناسبی است به لطف ارگونومی خوبی و مناسب چاقو وزن چاقو کاملا بصورت مساوی هم در تیغه و هم در دسته تقسیم میشود و چاقو لنگر نمیندازد. این نکته برای کسانی که از چاقو روزانه چندین ساعت میخواهند استفاده کنند مهم و ضروری است.

 

مشخصات طراحی چاقوی آشپزخانه و آشپزی حرفه ای مدل تیغه ساتوری

این چاقوی آشپزی بصورت فول تنگ طراحی شده است. طراحی فول تنگ برای بسیاری از چاقوهای آشپزخانه مناسب و کاربردی است و نسبت به چاقوهایی که به سبک هیدن تنگ میباشند کارآمدتر است. تیغه دارای ضخامت 4 میلیمتری میباشد و در این تصویر به خوبی میتوانید ضخامت تیغه را ملاحظه کنید که نسبت از دسته تا نوک تیغه کاهش یافته است. این چاقوی آشپزی بصورت کاملا دستی و با دقت فراوان ساخته شده است و جز چاقوهای سرآشپز حرفه ای و بسیار با کیفیت به حساب می آید.

 

مشخصات دسته و پین موزاییکی چاقوی آشپزخانه و آشپزی حرفه ای مدل تیغه ساتوری

دیگر کیفیت و طول عمر بالای چوب گردو برکسی فکر نکنیم پوشیده باشد. چوبی بسیار باکیفیت و زیبا که انتخاب بسیاری از سازندگان چاقو در سراسر جهان برای استفاده در ساخته هایشان میباشد. استفاده از این چوب تنها برای چاقو خلاصه نمیشود بلکه به علت طول عمر بالا و زیبایی که دارد در بسیاری از دکوراسیون های منازل و حتی دیزاین داشبردهای بسیاری از ماشین های روز جهان از آن استفاده میشود. چوب استفاده شده در این دسته از جوش گردو میباشد که زیر زمین میروید و نسبت به تنه ی این چوب دارای زیبایی بسیار قابل توجهی است. چوب استفاده شده برای این چاقو بسیار متریال خوب و با کیفیتی است. در وسط دسته شما یک پین موزاییکی را مشاهده میکنید که به قطر 6 میلمیتر میباشد و بالا و پایین آن با دو میخ فولادی به دسته پرج شده است.

ویدیو معرفی:در ویدیوی زیر میتوانید مشخصات و جزییات کامل و دقیق این چاقو را مشاهده فرمایید.

محصولات مشابه
نظرات کاربران
نام:  
ایمیل:  
متن دیدگاه: