Skip Navigation Linksصفحه اصلی نمایش جزئیات
مشخصات کلی

چاقوی جوجه زن و مخصوص پاک کردن مرغ و ماهی استاد غلامی 35 سانتی

قیمت برای شما : 225,000 تومان
در صورت نیاز می توانید بصورت خرید کارت به کارت ،خرید خود را انجام دهید!برای اطلاع دقیق کلیک کنید
حمیدرضا قربانلو - بانک ملت
شماره کارت : 7372-7509-3374-6104
حمیدرضا قربانلو - بانک مهر ایران
شماره کارت : 7263-6815-7310-6063
چاقوی جوجه زن و مخصوص پاک کردن مرغ و ماهی استاد غلامی 35 سانتی


طول کل:   
35 سانتیمتر  
طول تیغه:   
22/5 سانتیمتر  
طول دسته:   
12/5 سانتیمتر  
عرض تیغه:   
4/5 سانتیمتر  
جنس تیغه:   
فولاد 80crv2  
جنس دسته:   
فیبر استخوان مشکی  
وزن:   
442 گرم  
برند:   
استاد غلامی  
نوع محصول:   
مخصوص فروشگاه های پروتئینی و رستوران ها  

توضیحات تکمیلی محصول

چاقوی جوجه زن و مخصوص پاک کردن مرغ و ماهی استاد غلامی 35 سانتی

شاید هنگامی که در سوپر پروتئینی ها هستید و قصد خرید مرغ و ماهی داشته باشید با این گونه چاقوها روبرو شده باشید. این نوع چاقوها صرفا جهت استفاده در سوپر پروتئینی ها و استفاده در رستوران های صنعتی کاربرد دارد و برای منازل و آشپزخانه های معمول خانه ها استفاده ی چندانی ندارد. این چاقو که به نام چاقوی جوجه زنی معروف است استفاده های مختلفی دارد. یکی از کاربردهای آن میتوان برای پاک کردن مرغ و ماهی در سوپر پروتئینی ها اشاره کرد. هنگامی که شما مرغ درسته خریداری میکنید و به فروشنده میگویید که مرغ را به قسمت های مختلف تقسیم کند و مرغ و ماهی را پاک کند فروشنده عموما با چنین چاقوهایی اقدام به این کار میکند. حتی میتوانید از این چاقو برای تهیه استیک و درست کردن جوجه های کبابی در رستوران های صنعتی استفاده کنید. طول کل این محصول 35 سانتیمتر میباشد و پروسه ی تولید و ساخت آن بصورت کاملا دستی و سنتی انجام گرفته است. جنس تیغه از فولاد 80crv2 و جنس قبضه از آلیاژ برنج و جنس دسته از فیبر استخوانی مشکی میباشد. این چاقوی جوجه زنی دارای 6 میلیمیتر ضخامت تیغه میباشد که ضخامت استانداردی برای کاربردهای گفته شده میباشد. سازنده ی این اثر استاد غلامی میباشد و درجه کیفیت این چاقو مناسب و جهت خرید به شما پیشنهاد میشود. با ما هرماه باشید تا اطلاعات کامل این محصول را مشاهده کنید.

 

مشخصات  جنس تیغه چاقوی جوجه زن و مخصوص پاک کردن مرغ و ماهی

چنین سبک چاقوهایی عموما طول کل آنها بالای 25 سانتیمتر میباشد. این چاقوی جوجه زنی که برای سرآشپزان و قصابی ها و سوپر پروتئینی ها کاربرد بسیار بالایی دارد دارای طول تیغه ی 22/5 سانتیمتری میباشد. جنس متریال فولادی استفاده شده برای تیغه از فولاد 80crv2 میباشد که ضخامت آن 6 میلیمتر میباشد. فولاد 80crv2 یک انتخاب عالی برای چنین چاقویی میباشد. این چاقو شاید در منزل استفاده ی زیادی نداشته باشد ولی در رستوران ها و قصابی ها و  سوپر پروتئینی ها شاید ساعت ها با این چاقو فرد مشغول به کار باشد. طول تیغه کاملا مناسب و جوابگوی نیاز شما خواهد بود. سبک تیغه کاملا تخت و نوک آن حالت نیم دایره ای دارد و نوک تیز نیست. لبه از انتها تا نوک تیغه بسیار بسیار تیز و برنده میباشد و به هیچ عنوان این چاقو را در دسترس کودکان خردسال قرار ندهید. دقت کنید این چاقو برای مصارف گفته شده کاربرد دارد. برای خرد کردن گوشت گوسفند و گاو میتواند کاربرد داشته باشد ولی به هیچ عنوان تاکید میکنیم برای شکستن استخوان گاو و گوسفند با سمت تیز لبه به هیچ عنوان ضربه ای نزنید. تیغه بسیار تیز و برای استفاده های گفته شده طراحی و ساخته نشده است و اگر نیاز دارید که استخوان گاو و یا گوسفند با بشکنید حتما از سانور استفاده کنید. دقت کنید فولاد 80crv2 باید همیشه دور از رطوبت و مایعات باشد و اگر چاره ای ندارید و در مکانی هستید که همیشه رطوبت و مایعات قرار دارد بهتر است برای زنگ نزدن تیغه هر دو سمت تیغه را به مقدار کمی روغن پارافین آغشته کنید چربی قرار گرفته بر روی تیغه مانع از نفوذ آب و مایعات و لکه ها و ماندگار شدن آن ها بر روی تیغه میشود و دیگر تیغه ی شما به هیچ عنوان دچار زنگ زدگی نخواهد شد. البته زنگ زدن هیچ فولادی دلیل بر بی کیفیتی آن نیست که باید به این نکته هم توجه کنید چون بسیاری از فولادهای بسیار گران قیمت و یا مرغوب در مقابل رطوبت دچار زنگ زدگی میشود که با روش گفته شده میتوانید به طول کامل از اتفاق افتادن این مشکل جلوگیری نمایید. همیشه بعد از استفاده هم تیغه را سریعا بشویید و سپس تیغه را با دستمال نرم و کاملا خشک تمیزو  خشک کنید و سپس تیغه را چرب کنید و استفاده کنید و یا در محل مورد نظر نگهداری کنید.

 

مشخصات ضخامت تیغه و کاربرد آن

شاید از ضخامت 6 میلیمتری این چاقو شما تعجب کنید ولی این ضخامت ها کاملا طبیعی و استاندارد میباشد. این ضخامت به شما هنگام کار کمک میکند که مرغ و ماهی را با یک ضربه به دو قسمت مساوی تقسیم کنید زمانی ضخامت این تیغه به کمک شما می اید که در رستوران هستید و باید چند صد مرغ و ماهی را سریعا پاک و به قسمت های مدنظر تقسیم کنید اگر ضخامت تیغه کم باشد این کار انرژی بسیار زیادی از شما خواهد گرفت ولی به لطف ضخامت خوب تیغه شما به راحتی با یک ضربه میتوانید مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید. همانطور که در تصویر گویا است تیغه کاملا یک تکه و به سبک فول تنگ میباشد یعنی شما کل تیغه ی استفاده شده را متوانید به طور راحت ببینید.

 

مشخصات جنس دسته چاقوی جوجه زن و مخصوص پاک کردن مرغ و ماهی

شما نیاز دارید متریال دسته از جنسی انتخاب شود که طول عمر بالایی داشته باشد و ناچار نشوید بعد از استفاده ی کوتاه مدت دسته را تعویض کنید و یا به سراغ چاقوی دیگر کنید زیرا همه ی این موارد برای شما هزینه های جانبی به همراه خواهد داشت. متریالی که استاد غلامی سازنده ی این اثر برای استفاه در دسته ی این چاقو انتخاب کرده است متریال فیبر استخوانی میباشد. فیبر یک متریال بسیار عالی میباشد که یک نوع پلاستیک بسیار فشرده صنعتی میباشد که فاقد هر نوع رنگ و بویی از خودش میباشد و برای استفاده در چنین چاقویی که بحث بهداشت هم مسئله ی مهمی است انتخاب شایسته ای است. این متریال کاملا در برابر رطوبت و مایعات مقاوم است و بعد از اتمام کار با یک شستشو ساده کاملا پاک و تمیز میشود و دردسری در بحث نگهداری یا استفاده ندارد.

 

مشخصات جنس گارد و قبضه چاقوی جوجه زن و مخصوص پاک کردن مرغ و ماهی

از الیاز برنج در قسمت گارد و قبضه ی این چاقو سازنده استفاده کرده است. قسمت جلویی که قبضه نام دارد و وظیفه ی قطع اتصال لبه ی تیز با دسته ی چاقو میباشد از آلیاز ورشو میباشد. بودن و طراحی قبضه در این جا باعث میشود که دست و انگشت شما هنگام استفاده از این چاقو و در مواقعی که دست شما خیس و یا چربی میباشد و مستعد لیز خوردن دست از روی چاقو میباشد مانع از جلوگیری از اتفاق افتادن این کار شود. زیرا ممکن است دست شما ناگهانی در صورت نبود قبضه بر روی تیغه برود و اسیب جدی به دست و انگشت شما وارد شود. در انتهای دسته هم گارد مثل قبضه از آلیاز برنج میباشد. انتهای گارد اگر دقت کنید مانند پاشنه پا میباشد و باعث این میشود دسته ی این چاقو جوجه زنی کاملا فیت دست شما باشد و از دست شما چاقو هنگام استفاده رها نشود.

 

مشخصات ارگونومی چاقوی جوجه زن و مخصوص پاک کردن مرغ و ماهی

این چاقوی جوجه زنی 35 سانتیمتر طول دارد و دقیقا بدین گونه در دست شما این چاقو قرار خواهد گرفت وزن آن حدود 442 گرم میباشد و وزن خوب و مناسبی به حساب می اید. میتوانید برای خرد کردن انواع مرغ و ماهی بر روی تخته گوشت از این چاقو استفاده کنید. تیغه ای به شدت تیز و برنده و با کیفیت تجربه ی خوبی برای شما رقم خواهد زد.به لطف ارگونومی مناسب این چاقو میتوانید به صورت بلند مدت و پیوسته از آن استفاده کنید. این چاقو برای رستوران های صنعتی، سوپر گوشت ها و پروتئینی ها چاقویی بسیار عالی و ایده آل و کاربردی به حساب میرود و با توجه به اینکه این چاقو بصورت کاملا دستی ساخته و پرداخته شده است قطعا نسبت به قیمتی که دارد ارزش خرید بسیار بالایی نیز دارد.

ویدیو معرفی: در ویدیو زیر میتوانید به مشخصات و جزییات ریز این چاقوی جوجه زن و مخصوص پاک کردن مرغ و ماهی دسترسی داشته باشید و با مشاهده ی ویدیو در خریدتان تصمیم گیری نمایید.

محصولات مشابه
نظرات کاربران
نام:  
ایمیل:  
متن دیدگاه: