Skip Navigation Linksصفحه اصلی نمایش جزئیات
مشخصات کلی

چاقوی سرآشپز مدل صربستانی با دسته ریشه گردو و همراه با جلد چرم

قیمت برای شما : 880,000 تومان
در صورت نیاز می توانید بصورت خرید کارت به کارت ،خرید خود را انجام دهید!برای اطلاع دقیق کلیک کنید
حمیدرضا قربانلو - بانک ملت
شماره کارت : 7372-7509-3374-6104
حمیدرضا قربانلو - بانک مهر ایران
شماره کارت : 7263-6815-7310-6063
چاقوی سرآشپز مدل صربستانی با دسته ریشه گردو  و همراه با جلد چرم


طول کل:   
27 سانتیمتر  
طول تیغه:   
15 سانتیمتر  
طول دسته:   
12 سانتیمتر  
عرض تیغه:   
8/3 سانتیمتر  
جنس تیغه:   
80crv2 فولاد  
جنس دسته:   
ریشه گردو با پین موزاییکی  
وزن:   
386 گرم  
برند:   
مجموعه چاقوی زنجان  
نوع محصول:   
مخصوص آشپزی در طبیعت و رستوران  

توضیحات تکمیلی محصول

چاقوی سرآشپز مدل صربستانی با دسته ریشه گردو  و همراه با جلد چرم

بی شک چاقوی سرآشپز مدل صربستانی یکی از محبوب ترین چاقوها برای آشپزی در طبیعت و کوه و دشت میباشد. این چاقو دارای طراحی به خصوصی دارد و به شکل ساتور نیز مییباشد ولی لبه گرایند زیرو یا همان صفر میباشد یعنی بسیار تیز و برنده میباشد و برای ضربه زدن به استخوان به هیچ عنوان مناسب نیز، این مدل به همراه یک کاور چرمی ارائه میشود که جنس کاور از چرم طبیعی حیوان میباشد که بصورت کاملا دستی ساخته شده است و از کیفیت بسیار بالایی نیز برخوردار است. این چاقوی سرآشپز جز مدل های بسیار باکیفیت و درجه یک میباشد که در ساخت آن از متریال درجه یکی استفاده شده است و به علت سفارشی بودن در تعداد بسیار محدود ساخته میشود و به همین علت دقت و کیفیت این مدل از مدل های تیراژی بسیار بالاتر است. جنس تیغه از فولاد باکیفیت 80crv2 با سختی تیغه 58 راکول و به ضخامت 3 میلیمتر و جنس قبضه از آلومینیوم و جنس دسته نیز از چوب ریشه گردو درجه یک به همراه پین موزاییکی میباشد. این چاقوی سرآشپز به لطف داشتن یک کاور باکیفیت میتواند همیشه با شما در طبیعت و گردش همراه باشد و تمام کارهای آشپزی خودتان در طبیعت را با این چاقو انجام دهید!

 

مشخصات تیغه چاقوی سرآشپز مدل صربستانی با دسته ریشه گردو 

فولاد 80crv2 جز فولادهای بسیار پراستفاده در صنعت چاقوسازی جهت ساخت چاقو میباشد که چه در داخل کشور و چه در خارج کشور از این متریال خوب استفاده میشود.این فولاد گزینه ی عالی برای چنین محصولی به حساب میرود. شما به دنبال تیزی بسیار بالایی هستید تا هنگام آشپزی بتوانید با سرعت پیاز و سیب زمینی و یا گوشت را به اندازه های دلخواه تقسیم کنید. به لطف تیغه ی باکیفیت و عملیات سختکاری اصولی که بر روی این تیغه سازنده ی آن یعنی استاد هادی انجام داده است. تیغه به شدت تیز و آماده به کار میباشد هیچ جای نگرانی نیست اگر تیغه ی این چاقو بعد از مدتی استفاده دچار کندی شد به راحتی با ابزارهای چاقوتیزکن میتوانید تیغه را به همین تیزی روز اول یعنی تراشیدن موهای دستتان تیز کنید. برای مصارفی چون خرد کردن پیاز و سیب زمینی بر روی تخته گوشت بسیار گزینه ی عالی است تیغه ای کاملا تخت و صاف که صرفا جهت این امور ساخته و پرداخته شده است. فولاد 80crv2 دارای ویژگی های خوب بسیاری است ولی باید دقت کنید این متریال و یا کلا چاقو نیاز به استفاده و نگهداری اصولی میباشد که باید شخص هنگام استفاده آن ها را رعایت کند که در ادامه نحوه ی استفاده و نحوه ی نگهداری این چاقو و تیغه بصورت کاملا شفاف توضیح داده خواهد شد.

 

مشخصات جنس قبضه و دسته چاقوی سرآشپز مدل صربستانی

داشتن قبضه برای این محصول بسیار مهم  و ضروری میباشد چرا که قبضه اتصال بین لبه ی تیز با دسته را به طور کامل قطع میکند و نمیگذارد انگشت فرد هنگام استفاده بصورت ناگهانی بر روی تیغه قرار گیرد و صدمه ببیند. جنس قبضه از آلومینیوم میباشد. این متریال کاملا در برابر رطوبت و مایعات مقاوم است و هیچ تغییر رنگ و حالتی نمیدهد. در چاقوهای آشپزی بهداشت محصول نیز اولیت انتخاب در کنار کیفیت میباشد و در این محصول باکیفیت کاملا به این موضوع پرداخته شده است. جنس دسته از چوب زیبای ریشه گردو میباشد. چوب گردو را همگی به کیفیت و دوام میشناسیم و جز چوب های بسیار مستحکمی میباشد در بسیاری از صنایع مورد استفاده قرار میگیرد نکته  ی جالب تر اینکه متریال دسته از ریشه این چوب میباشد که دارای نقش و زیبایی بسیار بیشتر نسبت به بدنه ی این چوب میباشد. همانطور که ملاحظه میکنید دو میخ فولادی در بالا و پایین دسته و سپس یک پین موزاییکی در وسط دسته کار شده است که باعث متصل شدن دسته به تیغه میباشد و پین موزاییکی زیبایی خوبی به این محصول بخشیده است که کاملا پروسه ی ساخت آن نیز بصورت دستی انجام گرفته است.

 

طراحی و ارگونومی دسته 

در این تصویر مشاهده میکنید هر سمت دسته بصورت کاملا متقارن از هم ساخته و پرداخته شده اند. این امکان بصورت دستی انجام شده است یعنی سازنده دسته را به گیره بسته است و سپس با دست هر دو سمت را سنباده زده است تا چنین زیبا و متقارن باشند. بر روی دسته شما هیچ شکاف و درزی را مشاهده نمیکنید که نداشتن هیچ نوع درز و شکافی یکی از موارد باکیفیت بودن و دقت کردن به جزییات این اثر به وسیله ی سازنده بوده است.

 

مشخصات جلد چاقوی سرآشپز مدل صربستانی 

قبلا مدل بدون کاور این چاقوی صربستانی را در مجموعه معرفی کرده ایم ولی امروز این چاقوی سرآشپز به همراه یک کاور چرمی معرفی میشود که از جنس چرم طبیعی گاوی میباشد که پروسه ی ساخت آن بصورت کاملا دستی انجام پذیرفته است و با رنگ دسته نیز هماهنگ است و رنگ تیره ای دارد. حتی تمام دوخت های انجام شده دورها دور این جلد بصورت دستی و با نخ های باکیفیت انجام گرفته است تا دوام این جلد دو چندان شود و سال ها بصورت مستمر بتوانید از این جلد و چاقو استفاده کنید.برای خارج نشدن چاقو از داخل جلد یک بند که وظیفه ی نگه داشتن چاقو را داخل جلد دارد مورد استفاده قرار گرفه است تا کاملا محکم در سر جای خود قرار گیرد و در هنگام گردش و پیاده روی و زمانی که جلد به دور کمر شما متصل است به یکباره چاقو از داخل جلد خارج نشود.

 

جلد قابلیت متصل شدن به دور کمر شما را دارد!

در این تصویر شما طرف پشت کاور را مشاهده میکنید و یک بند چرمی را مشاهده میکنید که کاملا ضخیم و هم رنگ جلد طراحی و دوخته شده است. اگر قصد این را دارد هنگام آشپزی چاقو را زمین نگذارید و یا هنگام طبیعتگردی همراه شما باشد و سریعا به آن دسترسی داشته باشید میتوانید کمربند خود را از این بند عبور دهید و سپس جلد را متصل به کمر خود کنید با این روش جلد به دور کمر شما متصل میشود و مانند سرآشپزان حرفه ای هنگام نیاز سریعا به آن دسترسی خواهید داشت.

نکته مهم در خصوص نگهداری اصولی چاقو: نکته ی اول اینکه به هیچ عنوان با لبه ی این چاقو به هیچ جسم سختی ضربه وارد نکنید زیرا گرایند لبه به گونه ای طراحی و ساخته شده است که صرفا جهت برش میباشد و برای ضربه زدن به اجسام سخت مانند استخوان حیواناتی چون گاو و گوسفند گوشت یخ زده نیست! نکته دوم هر زمان احساس کردید تیغه دچار کندی شده است میتوانید با کمک کردن از افرادی که به تیز کردن چاقو آشنا هستند و با ابزار چاقوتیزکن از قبیل سنگ و مصقل و سایر وسیله های مرتبط اقدام به تیز کردن لبه کنید. نکته ی آخر تیغه از فولاد پرکربن ساخته شده است ویژگی های فولاد پرکربن بسیار زیاد است و میتوان به مواردی چون قدرت برش بسیار بالا، قدرت استحکام خوب، قیمت مناسب و..... اشاره کرد ولی در مقابل رطوبت و مایعات دچار زنگ زدن میشود که اگر دوست ندارید تیغه دچار زنگ زدگی و یا تغییر رنگ شود همیشه دقت کنید هنگام استفاده یا هنگام نگهداری کل تیغه به مقدار کمی چربی آغشته باشد چربی خاصی مد نظر نیست و میتوانید از هر روغنی ( وازلیین، روغن ماشین، روغن پارافین، روغن بادام و...) استفاده کنید میتوانید از روغن های خوراکی استفاده کنید تا هنگام آشپزی دچار مشکل نشوید و طعم غذای شما هم دچار تغییر نشود. هر زمان اقدام به شستن تیغه کردین بلافاصله تیغه را کاملا خشک کنید و دوباره تیغه را آغشته به چربی کنید.

محصولات مشابه
نظرات کاربران
نام:  
ایمیل:  
متن دیدگاه: