Skip Navigation Linksصفحه اصلی نمایش جزئیات
مشخصات کلی

چاقوی مخصوص گوشت و سبزی 33 سانتی استاد محسن

قیمت برای شما : 275,000 تومان
در صورت نیاز می توانید بصورت خرید کارت به کارت ،خرید خود را انجام دهید!برای اطلاع دقیق کلیک کنید
حمیدرضا قربانلو - بانک ملت
شماره کارت : 7372-7509-3374-6104
حمیدرضا قربانلو - بانک مهر ایران
شماره کارت : 7263-6815-7310-6063
چاقوی مخصوص گوشت و سبزی 33 سانتی استاد محسن


طول کل:   
33 سانتیمتر  
طول تیغه:   
21 سانتیمتر  
طول دسته:   
12 سانتیمتر  
عرض تیغه:   
4/5 سانتیمتر  
جنس تیغه:   
فولاد 5160  
جنس دسته:   
پوب پادوک برزیلی  
وزن:   
222 گرم  
برند:   
استاد محسن  
نوع محصول:   
مناسب آشپزخانه و آشپزی  

توضیحات تکمیلی محصول

چاقوی مخصوص گوشت و سبزی 33 سانتی استاد محسن

چاقویی 33 سانتی حرفه ای استاد محسن یک چاقوی مناسب و باکیفیت برای استفاده در آشپزخانه، طراحی این چاقوی آشپزخانه به گونه ای بوده است که نهایت قدرت مانور را به فرد هنگام استفاده میدهد و میتوانید بر روی تخته گوشت با این چاقو گوشت ها را فیله کنید و برش های خوبی بر روی چاقو ایجاد کنید! به لطف تیغه ی 21 سانتی و کاملا صاف و تیز این چاقو میتوانید برای مصارف برش گوشت و سبزیجات از این چاقو استفاده کنید! دارای تیغه ای بسیار تیز با طول و پهنای استاندارد که با توجه به دستساز بودن این چاقو و بهره بردن از متریال های باکیفیت حتما خاطره ی خوبی برای شما به یادگار خواهد ماند! این چاقو به گونه ای طراحی و ساخته شده است که هم در آشپزخانه دارای کاربرد باشد و هم در رستوران ها و مخصوصا آشپزخانه های صنعتی کاملا کاربردی باشد تیغه ای بسیار با کیفیت و تیز که قابلیت تراشیدن موهای دست شما را به راحتی دارد حتما حرفی برای گفتن خواهد داشت!

 

 

جنس تیغه بسیار تیز و برنده است ولی باید از تیغه مراقبت کنید!

جنس تیغه از فولاد 5160 میباشد یک فولاد پرقدرت و باکیفیت که گزینه ی خوب و معقولی برای انتخاب برای استفاده در تیغه ی این چاقوی آشپزخانه میباشد. فولاد 5160 یک فولاد سرسخت و عالی برای شما میباشد! فولادی با قدرت برش بالا، مقاومت خوب در برابر سایش لبه و سختی پذیری خوب که دست سازنده را برای ساخت چاقو با تیغه ی با کیفیت باز میگذارد! این چاقوی آشپزخانه به دلیل طول 21 سانتی که دارد برای بسیاری از مصارف آشپزخانه گزینه ی عالی است و مخصوصا برای برش گوشت و سبزیجات یک انتخاب بی نظیری است! لبه به شدت قدرت برش بالایی دارد و هنگام استفاده باید حتما حواستان را جمع کنید! برای تیز کردن دوباره ی تیغه باید از ابزار استاندارد برای تیز کردن لبه استفاده کنید!

 

شکل ارگونومی راحت و مشتری پسند

در تصویر زیر شما یک نمای کلی و حالتی که چاقو در دست فرد است را مشاهده میکنید! با نوک تیغه میتوانید اقدام به پاک کردن و برش عمیق بر روی شکم ماهی نمایید و به راحتی در کمترین زمان شکم ماهی را خالی کنید و یا برای برش عمیق بر روی گوشت با این تیغه این کار را انجام دهید! کلا چاقوی بی دردسر و باکیفیتی است و میتوان گفت جواب اعتماد شما را کاملا به خوبی میتواند بدهد فقط به هیچ عنوان به دلیل اینکه لبه بسیار نازک است و قدرت برش بالایی دارد نباید به اجسام سخت و فلزی ضربه وارد کنید زیرا باعث آسیب رسیدن قطعی به تیغه خواهد شد و اصلا تیغه ی این چاقو برای برش طراحی و ساخته شده است و نه برای ضربه و کارهای نامعقول! دسته ی چاقو به خوبی در دست شما قرار میگیرد و شما میتوانید ساعت ها به خوبی و پرقدرت از این چاقو استفاده کنید!

 

جنس دسته از چوب پادوک است!

دیگر کمتر کسی است که چوب پادوک را در صنعت چاقوسازی نشناسد! یک چوب بسیار باکیفیت با شکل و شمایل زیبا و رنگ خاص که میتواند چشم هر بیننده ای را بخ ود جلب کند! چنین چاقوی ساخت زنجان که از درجه کیفی بالایی نیز برخوردار است نیازمند یک متریال باکیفیت برای استفاده در دسته بود و چه چیزی بهتر از چوب پادوک برزیلی که به راحتی میتواند پاسخگوی نیاز شما باشد! چوب با تراکم بالا و بسیار پرقدرت و با رنگی دلبربا که کاملا برای استفاده در آشپزخانه مناسب و کاربردی است! سازنده ی این چاقو یعنی استاد محسن با سبک خاص خودشان میخ های برنجی را بر روی دسته ی این کار ضرب کرده اند که ظاهر و شمایل جدیدی به این چاقو داده است!

نکته مهم در خصوص نگهداری از تیغه : حتما دقت کنید تیغه ی این چاقو نباید بصورت بلند مدت و بدون تمیز کاری در برابر رطوبت و مایعات قرار بگیرد زیرا به دلیل کربن بالای تیغه دچار زنگ زدگی قطعی خواهد شد و باید برای جلوگیری از زنگ نزدن تیغه همیشه تیغه را به مقدار کمی روغن پارافین خوراکی آغشته کنید روغن پارافین میتواند یک انتخاب عالی برای شما باشد و به راحتی چه هنگام استفاده از چاقو چه هنگام نگهداری میتوانید این روغن را برای جلوگیری از زنگ زدن به تیغه آغشته کنید.

محصولات مشابه
نظرات کاربران
نام:  
ایمیل:  
متن دیدگاه: