Skip Navigation Linksصفحه اصلی نمایش جزئیات
مشخصات کلی

کارد صربستانی مخصوص آشپزی در طبیعت مدل x10

قیمت برای شما : 300,000 تومان
در صورت نیاز می توانید بصورت خرید کارت به کارت ،خرید خود را انجام دهید!برای اطلاع دقیق کلیک کنید
حمیدرضا قربانلو - بانک ملت
شماره کارت : 7372-7509-3374-6104
حمیدرضا قربانلو - بانک مهر ایران
شماره کارت : 7263-6815-7310-6063
کارد صربستانی مخصوص آشپزی در طبیعت مدل x10


طول کل:   
27سانتیمتر  
طول تیغه:   
15 سانتیمتر  
طول دسته:   
12 سانتیمتر  
عرض تیغه:   
6 سانتیمتر  
جنس تیغه:   
1095 فولاد  
جنس دسته:   
پلکسی گلاس مشکی  
وزن:   
281 گرم  
برند:   
استاد غلامی  
نوع محصول:   
مناسب آشپزی و سرآشپزان  

توضیحات تکمیلی محصول

کارد صربستانی مخصوص آشپزی در طبیعت مدل x10

حتما شما هم مستند آشپزی در طبیعت را دیده اید و شکل و شمایل این چاقو برایتان اگر این مستند را دیده باشید آشنا خواهد بود! این یک ساتور مخصوص استخوان و قصابی نیست بلکه یک مدل چاقوی طرح صربستانی میباشد که برای آشپزی در طبیعت و آشپزی در رستوران مورد استفاده قرار میگیرد و به علت اینکه از این مدل چاقو سرآشپزان صربستانی بسیار استفاده میکنند این چاقو به اسم چاقوی صربستانی و یا چاقوی آشپزی در طبیعت شناخته شده است که اسم اصلی این چاقو serbian knife  میباشد! این محصول پیش رو از کیفیت بسیار بالایی برخوردار میباشد و نسبت به یک مدل بالاتر از کم بود هایی دارد! این کمبود ها مانند: نداشتن جلد چرمی، نداشتن پین موزاییکی در وسط دسته و اندازه کوچکتر نسبت به مدل بالاتر میباشد! در ادامه با ما همراه باشید با توضیحاتی از این چاقوی بسیار دوست داشتنی و محبوب!

 

تیغه ای همانند تیغ جراحی

بله، تیغه بسیار بسیار تیز و برنده میباشد. لبه ی چاقو به گونه ای طراحی شده است که از قسمت بالا از ضخیم ترین حالت وقتی به قسمت پایینی میرسد بسیار نازک و تیز میشود! لبه ی چاقو برای مصارفی چون خرد کردن گوشت و سبزیجات و سایر حبوبات بسیار مناسب میباشد! هنگام استفاده حتما هواستان را جمع کنید و همیشه دقت کنید چاقو دور از دسترس اطفال نگه داری شود! در تصویر زیر به خوبی میتوانید مشاهده کنید تیغه چه قدرت برشی دارد و چگونه موهای فرد را به راحتی تراشیده است!

 

از کیفیت و مقاومت تیغه خیالتان راحت باشد!

سازنده این چاقوی صربستانی تلاش خود را کرده است محصولی با نهایت کیفیت را بسازد! این محصول کاملا بصورت دستی و سنتی در زنجان ساخته شده است و سازنده آن نیز استاد غلامی میباشد که نامشان بر روی تیغه ضرب شده است! جنس تیغه ی مورد استفاده از فولاد  80crv2 میباشد که دیگر باید معرف حضور شما باشد! ضخامت تیغه 3 میلیمتر میباشد و وزن کلی این چاقوی صربستانی 281 گرم نیز میباشد! به هیچ وجه با لبه ی این چاقوی صربستانی به استخوان و اجسام سخت فلزی ضربه وارد نکنید زیرا باعث صدمه جدی به لبه خواهد شد و فقط برای برش و آشپزی استفاده کنید!

عرض تیغه 6 سانتیمتر میباشد و برای برش های عمیق و خرد کردن گوشت و سبزیجات بسیار مناسب میباشد و فرد هنگام آشپزی رضایت کاملی خواهد داشت! به علت سختکاری اصولی و دقیق تیغه از درجه سختی 58 راکول سی بهره میبرد! برای تیز کردن کار سختی ندارید و فقط بعد از کند شدن تیغه باید از ابزار چاقوتیزکن استاندارد نظیر سنگ چاقوتیزکن و مسقل باکیفیت استفاده کنید تیغه در کمترین زمان ممکن به تیزی روز اول خواهد رسید!

 

طراحی این چاقو بسیار حرفه ای و مهندسی شده میباشد!

دقت کنید وزن کلی این چاقو در قسمت تیغه میباشد و فرد هنگام آشپزی دیگر لازم نیست قدرت زیادی بر روی تیغه انتقال دهد تا گوشت و یا سبزی مورد نظر را بتواند برش دهد بلکه به راحتی با کمترین میزان انتقال قدرت خواهد توانست گوشت و سبزی را به راحتی و با سرعت برش دهد و از آشپزی با این چاقو نهایت لذت را ببرد! وزن این چاقو تنها 281 گرم میباشد و وزن مناسبی نیز به شما میرود! شما به راحتی میتوانید چندین ساعت بصورت مستمر با این چاقو آشپزی کنید بدون اینکه دستانتان خسته شود بهترین حس آشپزی را میتوانید با این چاقو در طبیعت بکر و زیبا تجربه کنید که قطعا فراموش نشدنی خواهد بود!

 

متریال دسته مقاوم و سرسخت است!

پلکسی گلاس یکی از متریال های بسیار پر استفاده در صنعت چاقوسازی و مخصوصا چاقوسازی سنتی زنجان میباشد! دارای کیفیت بالایی میباشد کاملا بدون بو میباشد و از خود هیچ رنگی را منتقل نخواهد کرد! به راحتی میتوانید متریال را بشویید و کاملا در مقابل رطوبت و مایعات مقاومت صد در صدی دارد و همچنین مقاومت بالایی در برابر ضربه نیز دارد و دستانتان کاملا میتواند چفت این دسته باشد! طول دسته 12 سانتیمتر میباشد و اندازه ی مناسبی چه برای دستان بزرگ و چه برای دستان کوچک میباشد!

نکته: دقت کنید تیغه ی این چاقو از فولاد پرکربن استفاده شده است و در مقابل رطوبت و مایعات و لکه دچار زنگ زدگی میشود مهم و ضروری است برای جلوگیری از زنگ نزدن تیغه همیشه تیغه آغشته به مقدار کمی روغن پارافین باشد تا با پوشش این روغن از نفوذ رطوبت و مایعات به روی تیغه جلوگیری کند! زنگ زدن فولاد پرکربن که دارای ویژگی های بسیاری نظیر تیزی بالا و مقاومت بالا میباشد امریست کاملا طبیعی که میتوانید با نکات گفته شده کاملا زنگ زدن تیغه را خنثا کنید.

محصولات مشابه
نظرات کاربران
نام:  
ایمیل:  
متن دیدگاه: