Skip Navigation Linksصفحه اصلی نمایش جزئیات
مشخصات کلی

چاقوی سرآشپز حرفه ای مدل ژاپنی فولاد سان مای (SAN MAI)

قیمت برای شما : 2,750,000 تومان
در صورت نیاز می توانید بصورت خرید کارت به کارت ،خرید خود را انجام دهید!برای اطلاع دقیق کلیک کنید
حمیدرضا قربانلو - بانک ملت
شماره کارت : 7372-7509-3374-6104
حمیدرضا قربانلو - بانک مهر ایران
شماره کارت : 7263-6815-7310-6063
چاقوی سرآشپز حرفه ای مدل ژاپنی فولاد سان مای (SAN MAI)


طول کل:   
33 سانتیمتر  
طول تیغه:   
20 سانتیمتر  
طول دسته:   
13 سانتیمتر  
عرض تیغه:   
5 سانتیمتر  
جنس تیغه:   
فولاد سان مای (SAN MAI STEEL)  
جنس دسته:   
ریشه گردو + رزین  
وزن:   
176 گرم  
برند:   
مجموعه چاقوی زنجان  
نوع محصول:   
مخصوص گوشت و سبزیجات  

توضیحات تکمیلی محصول

چاقوی سرآشپز حرفه ای مدل ژاپنی فولاد سان مای ( SAN MAI STEEL)

میرسیم به یک چاقوی سرَآپز بسیار خاص و ارزشمند با تیغه ای بسیار باکیفیت و خاص و همچنین بسیار کمیاب! چاقوی سرآشپز حرفه ای مدل ژاپنی با تیغه ی فولاد سان مای محصولی بی نظیر و کمیاب برای کسانی که در جستجوی بهترین و باکیفیت ترین چاقوی آشپزخانه موجود در ایران هستند! فولاد سان مای از بسیاری جهات به فولاد دمشقی شباهت دارد این فولاد خاص و ارزشمند از ترکیب دو نوع فولاد ساخته میشود و از لحاظ برش بسیار استثنایی میباشد و نهایت تیزی را به شما خواهد داد! محصول پیش رو یکی از بهترین و خاص ترین چاقوهای سرآشپز میباشد که در مجموعه ی چاقوی زنجان تولید میشود و کاملا از بابت کارایی و کیفیت با نمونه های خارجی خود میتواند به راحتی رقابت کند! شاید برایتان جالب باشد بدانید که تمام پروسه ی ساخت این چاقوی آشپزخانه در مجموعه ی چاقوی زنجان بصورت دستی صورت گرفته است و این خبر خوشی برای شما خواهد بود چرا که با این نرخ ارز و دلار خریدن نمونه های خارجی با این متریال بسیار بسیار گران تر برای شما تمام خواهد شد ولی امروز با افتخار میگوییم این محصولی است که در ایران و زنجان بصورت کاملا دستساز تولید شده است!

 

جنس تیغه از چیست و چه فرقی با فولادهای معمولی دارد؟

فولاد سان مای، پیدایش این فولاد برمیگردد به سالیان بسیار قبل زمانی که جنگ های قبیله ای انجام میشد و صلاح مردم شمشیر بود! به نوعی پیدایش این نوع فولاد سان مای به لطف ژاپنی ها بوده است! آنها این فولاد را برای شمشیرهای خود ساختند! زیرا در زمان درگیری های نزدیک هنگامی که از فولادهای پرکربن و یا سخت استفاده میکردند تیغه های شمشیرهایشان بسیار شکننده بود و وقتی هم از فولاد کم کربن و نرم استفاده میکردند در مقابل دشمن خود مغلوب میشدند! به همین دلیل بعد از چندین سال استادان آهنگری ژاپن به فکر ساخت یک نوع فلز تقویت شده برای تیغه های شمشیر خود شدند که موفق به ساخت فولاد سان مای شدند! این فولاد از ترکیب دو نوع فولاد پرکربن و کم کربن تشکیل میشود و بسیار به فولاد دمشقی نزدیک میباشد! ولی یک فرق اساسی که دارد این است در فولاد سان مای فلز سخت در قسمت لبه چاقو و فلز نرم در قسمت های بالای تیغه قرار دارد تا تیغه بالاترین قدرت برش و بالاترین استحکام را داشته باشد و نشکند! ولی در فولاد دمشقی فولاد پرکربن و کم کربن کاملا در دل هم میرود و ساختار متفاوتی را به وجود می اورد! شما در تیغه ی فولاد سان مای یک برش بسیار بالایی نسبت به سایر تیغه ها تجربه خواهید کرد تیزی و برندگی که تا به حال یا فولاد های معمول تجربه نکرده اید.

فولاد سان مای یک فولاد پر مصرفی نیست که شرکت های تولید کننده فولاد این متریال را در حجم سنگین تولید کنند و در بازار شما به هیچ عنوان به فولاد سان مای خام دسترسی نخواهید داشت! و سازنده باید برای ساخت چاقو با تیغه ی سان مای خودش این کار را انجام دهد و با ترکیب دو نوع فولاد استارت ساخت فولاد سان مای را بزند! به هیچ عنوان به همین راحتی ها فولاد سان مای ساخته نمیشود و هنگام ساختن این فولاد هر سازنده برای خود رمز و رازهایی دارد که از بقیه همیشه پنهان میکند! حتی نقش ها و رگه های سیاهی که در تیغه ملاحظه میکنید کاملا بصورت تجربه و مهارتی میباشد و هر سازنده با توجه به دقت و تجربه ای که دارد اقدام به ایجاد این نقش ها میکند! فولاد سان مای پیش رو کاملا بصورت دستی و برای اولین بار در استان زنجان ساخته شده است و کاملا از بابت کارایی و ضمانت کیفیت تیغه مجموعه بصورت صد در صدی این متریال را تضمین کیفیت میکند چرا که ساخت این فولاد چندین سال زمان برده است!

 

ارگونومی و طراحی 

این کارد آشپزخانه را میتوان یکی از باکیفیت ترین و بهترین کارد آشپزخانه های موجود در مجموعه ی چاقوی زنجان نام برد! در پروسه ی تولید این چاقوی آشپزخانه حرفه ای تمام نکات ریز به ریز رعایت شده است! یکی از بهترین ارگونومی های چاقوی آشپزخانه را در این مدل شاهد هستیم! طول چاقو 33 سانتی میباشد و تنها 176 گرم وزن دارد! میتوانید ساعت ها با این چاقو در آشپزخانه منزل و یا رستوران مشغول آشپزی باشید بدون احساس کمترین خستگی از استفاده این چاقو!

 

جنس غلاف چاقو

برنامه ریزی که برای این چاقوی آشپزخانه در مجموعه چاقوی زنجان شده است بدین گونه است که از متریال عالی و به روز استفاده شود!شاید برای اولین بار است که برای یک چاقوی آشپزخانه حرفه ای یک جلد چوبی داخلی مشاهده میکنید! کاملا درست است برای اولین بار در ایران میباشد که این چاقوی آشپزخانه با یک جلد چوبی درجه یک و عالی همراه است! شاید در پیج ها و وبسایت های خارجی این مدل جلد را برای چاقوی آشپزخانه مشاهده کرده باشید ولی در داخل ایران خیر! ولی این متریال هنم کاملا بصورت دستی برای این محصول ساخته و پرداخته شده است! دقت و کیفیت این جلد چوبی از آنچه که فکر میکنید بسیار بالاتر است! شما سرآشپز عزیز میتوانید هر زمان که به این چاقو نیاز داشتید تیغه را از جلد خارج کنید و مشغول کار شوید و بعد از اتمام کار تیغه را داخل جلد بگذارید! جنس این جلد کاملا از چوب طبیعی میباشد و کاملا هم سایز تیغه میباشد و دارای یک قفل چوبی منحصربفردی است تا تیغه بصورت ناگهانی از جلد خارج نشود و موجب صدمات به شما نشود! هرچقدر از کیفیت و زیبایی این جلد برایتان بگوییم واقعا نمیتوان مقصود نهایی را به شما انتقال دهیم.

 

جنس دسته ی این چاقو از چیست؟

چوب قدیمی و کمیاب که برای دسته ی این چاقوی آشپزخانه مورد استفاده قرار گرفته است ریشه گردو و رزین اپوکسی قرمز میباشد که کاملا دسته ی این چاقو را منحصربفرد کرده است! چوب استفاده شده یکی از مقاوم ترین و سرسخت ترین چوب های موجود در بازار میباشد که برای دسته ی این کارد آشپزخانه مورد استفاده قرار گرفته است! هدف از استفاده این متریال ها برای این چاقوی آشپزخانه طول عمر بسیار بالا و کیفیت و کارایی بالای این چاقو بوده است تا دیگر فکر خرید چاقوهای خارجی را از سرتان خارج کنید! رزین اپوکسی مورد استفاده به رنگ قرمز موجدار میباشد و باعث افزایش زیبایی این چاقوی سرآشپز خاص شده است!

نکات مهم درباره ی نگهداری از این محصول: متریال استفاده شده تیغه مقاومت بالایی در برابر رطوبت و مایعات دارد و بسیار دیرتر دچار زنگ زدگی خواهد شد! برای افزایش و طول عمر مفید تیغه و چاقو به هیچ وجه با تیغه به هیچ جسم سخت و فلزی ضربه وارد نکنید! برای تیز کردن اولیت شما استفاده از ابزار استاندارد و باکیفیت باشد و سپس از افراد با تجربه در این خصوص حتما استفاده کنید! میتوانید برای درخشندگی همیشگی تیغه از روغن پارافین برای تیغه ی این چاقو استفاده نمایید!

محصولات مشابه
نظرات کاربران
نام:  
ایمیل:  
متن دیدگاه:

 
فرزانه گفته : 1399/07/19تاریخ درج نظر :
سلام.لطفا یک چاقوی اشپزخونه معرفی کنین که واقعا تیز باشه نه رو کاغذ و تبلیغات تیز باشه(خیلی تیز)