Skip Navigation Linksصفحه اصلی نمایش جزئیات
مشخصات کلی

چاقوی سرآشپز حرفه ای مدل ژاپنی 34 سانت

قیمت برای شما : 680,000 تومان
در صورت نیاز می توانید بصورت خرید کارت به کارت ،خرید خود را انجام دهید!برای اطلاع دقیق کلیک کنید
حمیدرضا قربانلو - بانک ملت
شماره کارت : 7372-7509-3374-6104
حمیدرضا قربانلو - بانک مهر ایران
شماره کارت : 7263-6815-7310-6063
چاقوی سرآشپز حرفه ای مدل ژاپنی 34 سانت


طول کل:   
34 سانتیمتر  
طول تیغه:   
20 سانتیمتر  
طول دسته:   
14 سانتیمتر  
عرض تیغه:   
5 سانتیمتر  
جنس تیغه:   
80crv2 high carbon  
جنس دسته:   
چوب جاتوبا  
وزن:   
287 گرم  
برند:   
تولیدی مجموعه زنجان  
نوع محصول:   
کاردسرآشپز مخصوص سرآشپزان  

توضیحات تکمیلی محصول

چاقوی سرآشپز حرفه ای مدل ژاپنی

چاقوهای ژاپنی در سراسر دنیا به دلیل طراحی خاص و جدیدی که دارند بسیار معروف و مشهور هستند! طراحی این گونه چاقوهای سرآشپز ژاپنی به گونه ای است که خریدار در اولین نگاه متوجه میشود این طرح چاقوی آشپزخانه الگو گرفته از کاردهای ژاپنی میباشد! چاقوهای سرآشپز حرفه ای ژاپنی عموما تیغه ها به شکل ساطور با پهنای تیغه زیاد و طول 30 سانتی میباشند! در ویدیوها شاید دیده باشید سرآشپزان ژاپنی با این گونه چاقوها به سرعت کار میکند و با توجه به طراحی زیبایی که دارند! شاید برایتان جالب باشد بدانید که بیشتر چاقوهای سرآشپز طرح ژاپنی بصورت فول هیدن میباشد و اما فول هیدن یعنی چه؟ فول هیدن یعنی انتهای دسته در دل چوب ناپدید میباشد و به این طراحی ، طراحی دسته فول هیدن میگویند!

 

 

جنس تیغه از چیست؟

چاقوها در کیفیت ها و متریال های مختلفی هستند ولی این مدل چاقوی سرآشپز از مدل ها و تولید های سفارشی و باکیفیت تر میباشد که بیشتر برای کسانی مناسب است که چاقوهای معمولی آشپزخانه برایشان کاربردی ندارد و احتیاج به چاقوی باکیفیت تر و مرغوب تر دارند! 80crv2 یک آلیاژ بسیار معروف در صنعت چاقوسازی میباشد! شما در آشپزخانه به تیغه ای بسیار تیز و برنده نیاز دارید و مهم و ضروری است که از متریال مرغوبی در ساخت آن چاقو استفاده شده باشد و بصورت اصولی و استاندارد نیز هم سختکاری و سایر مراحل را پشت سر گذاشته باشد! فولاد 80crv2 یک فولاد پرکربن و مرغوب میباشد که دست سازنده هنگام ساخت بسیار باز میباشد آلیاژی خوب و درجه یک که بیشتر سازندگان چاقو این آلیاژ را به خمیربازی تشبیح میکنند یعنی هر کاری که بخواهند میتوانند با این آلیاژ انجام دهند و و مانند بعضی فولادها در هنگام ساخت دست سازنده بسته نمیباشد!

 

ارگونومی و طراحی چاقوی سرآشپز

کاربردی که این چاقو دارد در آشپزخانه منازل و آشپزخانه های صنعتی میباشد! تیغه به گونه ای است که شما امکان برش طولی زیادی دارید و با این چاقو میتوانید انواع استیک را به راحتی برش دهید و یا میتوانید به راحتی مقادیر زیادی سبزیجات را در کمترین زمان خرد کنید! نوک و انتهای تیغه کمی انحنا دارد این به شما کمک میکنید برش های طولانی و عمیقی ایجاد کنید! طراحی تیغه به شکلی میباشد که برای کاربردهایی نظیر بریدن شکم ماهی نیز کاربرد فراوانی دارد! سازنده تلاش کرده است طراحی چاقو کاملا کاربردی و پرمصرف باشد! به لطف فول تنگ بودن دسته ی چاقو وزن کلی چاقو بسیار کاهش پیدا کرده است سبک وزن بودن چاقو بسیار نکته ی مهمی میباشد و میتواند چاقو را بسیار پرکاربرد باشد.

 

جنس دسته و طراحی آن چگونه است؟

چاقوهای ژاپنی همانطور که در ابتدا عرض شد اصولا بصورت فول هیدن طراحی و ساخته میشوند. از مزایای فول هیدن بودن دسته ی چاقو میتوان به کاهش وزن کلی محصول، خوش دست تر شدن چاقو، افزایش زیبایی دسته نیز اشاره کرد! فول هیدن یعنی : تیغه ی چاقو در دسته آمده است و کاملا از هر زاویه مخفی میباشد و کاملا شما دسته ی را مشاهده میکنید و دیگر فلز قابل دیدن نیست! البته ساخت چاقو با دسته ی فول هیدن نسبت به چاقوهایی با دسته ی فول تنگ دارای دردسرهای زیادی است یکی از مهم ترین آنها وقت گیر بودن ساخت فول هیدن میباشد!

 

طراحی دسته بصورت 8 ضلعی میباشد سازنده برای خوش دست تر شدن هرچه بیشتر دسته ی چاقو، دسته را 8 ضلعی طراحی کرده است! ساخت این هشت ضلعی ها به این گونه است هر ضلع را سازنده با سنباده تراش میدهد و در پایان این شکل هشت ضلعی را به خود دسته ی چاقو میگیرد! در پایان سازنده برای اتمام کار با دو میخ برنجی دسته و تیغه را به هم متصل کرده است! جنس دسته ی این چاقو هم از چوب بسیار مقاوم و باکیفیت جاتوبا میباشد که جز چوب های بسیار سرسخت و محکم میباشد!

 

نکته مهم: با توجه به اینکه تیغه ی این چاقوی آشپزخانه از یک فولاد پرکربن بهره میبرد باید بدانید تیغه در مقابل لکه و مایعات و تماس بلند مدت با این موارد دچار زنگ زدگی میشود و کاملا امری طبیعی است و به هیچ عنوان علل بی کیفیت بودن تیغه نیست! باید توجه کنید برای زنگ نزدن تیغه همیشه قبل از استفاده و در مراحل نگهداری و یا هنگام استفاده بهتر است تیغه همیشه آغشته به چربی باشد! بهترین نوع چربی روغن پارافین میباشد که کاملا بدون بو و مزه میباشد و میتوانید با آغشته کردن به تیغه به راحتی آشپزی کنید! اگر کمی جستجو کنید ملاحظه خواهید کرد بسیاری از چاقوهای حرفه ای آشپزخانه ژاپنی نیز هم از متریال های فولادی هستند که زنگ میزنند!

محصولات مشابه
نظرات کاربران
نام:  
ایمیل:  
متن دیدگاه: