Skip Navigation Linksصفحه اصلی نمایش جزئیات
مشخصات کلی

کارد سرآشپز حرفه ای مدل فوجیمی

قیمت برای شما : 600,000 تومان
در صورت نیاز می توانید بصورت خرید کارت به کارت ،خرید خود را انجام دهید!برای اطلاع دقیق کلیک کنید
حمیدرضا قربانلو - بانک ملت
شماره کارت : 7372-7509-3374-6104
حمیدرضا قربانلو - بانک مهر ایران
شماره کارت : 7263-6815-7310-6063
کارد سرآشپز حرفه ای مدل فوجیمی


طول کل:   
32 سانتیمتر  
طول تیغه:   
19 سانتیمتر  
طول دسته:   
13 سانتیمتر  
عرض تیغه:   
4 سانت  
جنس تیغه:   
80CRV2 STEEL HIGH CARBON  
جنس دسته:   
چوب توت  
وزن:   
214 گرم  
برند:   
استاد هادی  
نوع محصول:   
مخصوص آشپزخانه و سرآشپزان  

توضیحات تکمیلی محصول

کارد سرآشپز حرفه ای مدل فوجیمی

کاردسرآشپزی که روبروی شماست یک کارد سرآشپز مرغوب و با کیفیت و الگو گرفته از چاقوهای سرآشپز ژاپنی میباشد! این محصول از یک تیغه ی پرکربن به نام  80crv2 بهره میبرد که دارای ویژگی هایی نیر برندگی بسیار بالا، حفظ تیزی بلند مدت، کیفیت بسیار عالی و خوش ساخت میباشد. دیگر با این نرخ ارز خرید چاقوهای اورجینال خارجی امریست بسیار سخت و گران قیمت الان یک چاقوی سرآشپز معمولی خارجی (غیر دستساز) 100 دلار قیمت دارد و به عبارتی در حال حاضر 2/300/000 هزار تومان قیمت آن میباشد بدون هزینه مالیات و هزینه های ارسال و دریافت که به راحتی به مبالغی چون 3 میلیون الی 4 میلیون نیز میرسد! خب مجموعه ی چاقوی زنجان برای تامین این نیاز داخل و سرآشپزان اقدام به تولید چاقوهای سرآشپز کاملا دستساز و مرغوب نموده است که کاملا از بابت کیفیت ساخت و متریال و کارایی این مجموعه تمام محصولات را ضمانت میکند و به این امر اعتقاد و ایمان داریم که محصولات سفارشی تولیدی مجموعه ی چاقوی زنجان توانایی رقابت با مدل های خارجی را دارد و در مواقعی نیز از خیلی های آنها نیز بالاتر است و فقط کافیست شما به تولید داخل اعتماد داشته باشید و جواب اعتماد را سریع مشاهده کنید و لذت ببرید با حداقل قیمت بهترین متریال و کیفیت را خواهید داشت.

 

جنس تیغه از چیست؟

محصولات سفارشی و یا به عبارتی محصولاتی که در تعداد بسیار محدودی ساخته میشوند کاملا روند تولید آنها با محصولات تیراژی که در حدود 200 300 500 عددی تولید میشوند متفاوت است! در محصولات سفارشی سازنده بسیار با دقت تمام جزییات را در نظر میگیرد و با نهایت دقت و وسواس شروع به تولید محصول میکند! در محصولات تیراژی هم دقت میشود ولی دیگر نه به حد محصولات سفارشی! به دلیل محدود بودن تولید این گونه چاقوها سازنده ی این چاقو یعنی استاد هادی مراحل سختکاری را بصورت بسیار وسواسی و با دقت انجام میدهد! تیغه ای که مشاهده میکنید از یک فنر ماشین نو استفاده شده است و کاملا شکل قبلی با شکل الان و کاملا صاف و زیبا زمین تا آسمان فرق میکند! تلاش ساعت ها و روزها و تجربه ی چندین ساله سازنده این فولاد سرد و بی استفاده را به چنین محصول با کیفیت تبدیل کرده است!

 

 

طراحی تیغه به گونه ای است که کاملا از نوک تا انتها بر روی تخته گوشت قرار میگیرد و صاف صاف میباشد! لذت آشپزی با این چاقو بسیار بیشتر است تیزی بسیار بالا و عالی با کیفیت ساخت بالا قطعا توجه شما را به محصول جلب خواهد کرد! آلیاژ 80CRV2 یک آلیاژ بسیار نام آشنا در صنعت چاقوسازی میباشد! از این متریال هم در چاقوهای بسیار گران قیمت استفاده میشود و هم در محصولات تیراژی ولی استاد هادی با سختکاری ها و تمپر و کوئیچ خاصی که انجام میدهد کیفیت تیغه را بسیار افزایش میدهد و این صحبت ما را خریداران آثار ایشان میتوانند کاملا تایید کنند.ضخامت تیغه از 3 میلیمتر در نهایت در قسمت لبه به 0/10 رسیده است! این درجه یعنی نهایت تیزی و هیچ جای غفلتی باقی نمیگذارد و باید در هنگام استفاده تمام حواستان را جمع کنید تا به جای بریدن گوشت و سبزی انگشتانتان را نبرید و آسیبی به خود وارد نکنید! این درجه لبه یعنی تیغه ی این چاقو صرفا برای برش طراحی و ساخته شده است و به هیچ وجه نباید با لبه این چاقو به هیچ جسم سخت و جسم آهنی ضربه وارد کنید زیرا موجب آسیب شدید به تیغه خواهید شد.

 

سازنده چاقو

استاد هادی فضلی یکی از سازندگان بسیار چیره دست استان زنجان میباشند که به تولید آثار ارزشمند و بسیار با کیفیت مشهور میباشند ایشان شاگرد استاد حسین رضایی یکی از استادان بسیار مشهور استان زنجان میباشد. از ویژگی های استاد فضلی میتوان به سختکاری عالی بسیار مرغوب آلیاژ اشاره کرد با تجربه و مهارتی که ایشان دارد سختکاری های چاقوهای ایشان را میتوان جز 5 چاقوی برتر استان زنجان قرار داد! مهر اصلی ایشان همین مهری است که بر روی تیغه ضرب شده است و تمام کارهای ایشان چه چاقوهای آشپزخانه و چه سایر چاقوها با این مهر در بازار زنجان شناخته میشود.

 

ارگونومی و طراحی چاقو

یک سرآشپز با تجربه از چاقویی که در دست دارد انتظاراتی چون: وزن مناسب، تقسیم وزن کلی چاقو در تمام نقاط ، کیفیت خوب سختکاری تیغه، حفظ تیزی بلند مدت، خوش دستی و طراحی خوب و کاربردی و جلوگیری از هرگونه طراحی های بی جا و بی مورد، پوشش تمام نقاطی که مواد غذایی میتواند به درون آنها نفوذ کند و باعث آلودگی چاقو شود. همه ی این موارد در این چاقوی خوش ساخت رعایت شده است!

 

جنس دسته از چیست؟

چوب توت ، این چوب محکم و سنگین است بدون بو میباشد و دارای الیاف موازی میباشد عموما رنگ های این چوب روشن و کمی مایل به قهوه ای ویا طلایی میباشد! از چوب درخت توت در دکوراسیون منازل و سایر صنایع دستی ها استفاده های زیادی میشود. چوب انتخاب شده کاملا خشک میباشد و با استفاده از سنباده در شماره های مختلف به شکل بسیار صاف و زیبایی درآمده است و در پایان به روغن مخصوص چوب در برابر رطوبت و مایعات محافظت شده است.

 

نکته مهم: حتما به این نکته توجه کنید آلیاژ تیغه ی این چاقوی سرآشپز مثل مدل اصلی آن از آلیاژ  80CRV2 بوده است این آلیاژ در مقابل رطوبت و مایعات و تماس بلند مدت با آب دچار زنگ زدگی میشود مهم و ضروری است که اگر دوست ندارید تیغه ی شما لکه و یا زنگ زدگی داشته باشد باید همیشه تیغه به روغن پارافین خوراکی آغشته باشد ( میتوانید این روغن را از داروخانه ها با هزینه ای بسیار ناچیز تهیه کنید) پس از آغشته کردن کل تیغه به این روغن میتوانید به راحتی اقدام به آشپزی کنید روغن کاملا خوراکی و بدون بو و مزه میباشد و به هیچ عنوان طعم غذای شما را تغییر نخواهد داد.

محصولات مشابه
نظرات کاربران
نام:  
ایمیل:  
متن دیدگاه: