Skip Navigation Linksصفحه اصلی نمایش جزئیات
مشخصات کلی

چاقوی سرآشپز حرفه ای مدل سانتوکو ژاپنی

قیمت برای شما : 636,000 تومان
در صورت نیاز می توانید بصورت خرید کارت به کارت ،خرید خود را انجام دهید!برای اطلاع دقیق کلیک کنید
حمیدرضا قربانلو - بانک ملت
شماره کارت : 7372-7509-3374-6104
حمیدرضا قربانلو - بانک مهر ایران
شماره کارت : 7263-6815-7310-6063
چاقوی سرآشپز حرفه ای  مدل سانتوکو ژاپنی


طول کل:   
33 سانتیمتر  
طول تیغه:   
20 سانتیمتر  
طول دسته:   
13 سانتیمتر  
عرض تیغه:   
4/5 سانتیمتر  
جنس تیغه:   
فولاد 80CRV2  
جنس دسته:   
چوب پادوک +ونگه آفریقایی + پلکسی گلاس  
وزن:   
218 گرم  
برند:   
تولیدی مجموعه زنجان  
نوع محصول:   
مخصوص سرآشپزان و آشپزخانه  

توضیحات تکمیلی محصول

چاقوی سرآشپز حرفه ای سانتوکو ژاپنی

شاید شما هم به این نتیجه در هنگام خرید هر محصولی رسیده اید که یکبار هزینه کن و آسوده باشبه جای اینکه در خرید به دنبال هزینه ی کم باشی و محصول بی کیفیت تهیه کنی و همیشه به دردسر بیوفتی یکبار یک محصول خوب و باکیفیت بخر و همیشه آسوده خاطر باش! واقعا هم همینطور است به طور مثال این چاقوی سرآشپز حرفه ای را به هیچ عنوان نمیشود با یک چاقوی اشپزخانه ی 60 70 هزار تومانی از هیچ جنبه ای مقایسه کرد چه از لحاظ کیفیت و چه از لحاظ ظاهر، پس اگر فردی هستید که نصف روز با چاقو در آشپزخانه یا رستوران ها سر و کار دارید دوستانه میگوییم یک چاقوی خوب و با کیفیت تهیه کنید و خیال خود را از هر جنبه ای راحت کنید زیرا کیفیت و کارایی یک چاقوی حرفه ای و خوب بسیار میتواند سرعت و لذت شما را در هنگام آشپزی بیشتر کند! مخصوصا این مدل یه الگو گرفته از چاقوهای بسیار محبوب ژاپنی به نام سانتوکو میباشد.

 

جنس تیغه از چیست و چقدر تیز است؟

غفلت و حواس پرت بشه موقع استفاده متاسفانه باید بگیم انگشت مبارکتون به شدت آسیب خواهد دید پس اصلا هنگام استفاده از این چاقو حواس پرتی و یا غفلت نکنید و به هیچ عنوان این چاقو در دسترس کودکان خردسال قرار نگیره که به شدت میتونه خطرناک باشه! فولاد محبوب دلها در صنعت چاقوسازی یعنی 80CRV2 یک آلیاژ درجه یکی است که به جرعت میتوان گفت هر سازنده چاقویی حداقل یکبار با این متریال چاقویی ساخته است!هم بسیار محبوب است و هم دارای ویژگی های عالی است که به نسبت قیمتش و در دسترس بودنش بسیار عالی است! حفظ لبه خوب، برش های عالی و قدرت حفظ تیزی عالی در کنار تیز شدن راحت از ویژگی های عالی این متریال به حساب می آید! متاسفانه به علت تحریم ها و نبود واردات آلیاژهای استنلس استیل یا همان فولادهای ضد زنگ ، زیاد فولادهای ضد زنگ خوبی در ایران یافت نمیشود و سازندگان عموما از فولادهای پرکربن به جای فولادی های ضدزنگ استفاده میکنند که تنها یک ایراد بزرگی که فولادهای پرکربن که همین فولاد استفاده شده برای این چاقو از این جنس میباشد این است که در مقابل رطوبت و مایعات و لکه ها بسیار مستعد زنگ زدن است و باید همیشه قبل از استفاده تیغه رو از هرگونه لکه و مایعات کاملا پاک کنید و بهتره قبل از استفاده هم تیغه رو کاملا به روغن پارافین آغشته کنید و خیال خودتون رو راحت کنید! به جد عرض میکنیم زنگ زدن هیچ گونه خللی حتی 1 درصد در کیفیت و کارایی متریال ایجاد نخواهد کرد و تنها باعث سیاه شدن و یا کمی کدر شدن تیغه خواهد شد که با کمی سلیقه میتوانید از این مشکل جلوگیری کنید.

 

اگر بخواهیم از میزان تیزی تیغه ی این چاقو برایتان توضیحی دهیم بای بگیم خیلییییی تیزه!خلاصه و مفید! تمام سازندگان چاقو بعد از اتمام مرحله ی تیز کردن چاقویشان به دو روش میزان تیزی چاقویشان را امتحان میکنند یکی با زدن موهای دستشان و یکی دیگر با برش کاغذ های نازک! تیغه باید به درجه صفر در لبه برسد تا نازک و بسیار تیز باشد که بتواند یک ورقه ی نازک را به راحتی بدون اینکه چروک و یا خود به خود بر اثر فشار پاره شود را به راحتی برش دهد!

 

ارگونومی و طراحی چاقوی سانتوکو

با افتخار عرض میکنیم این چاقویی که مشاهده میکنید که خوراک آشپزی و استفاده در آشپزخانه ها برای تهیه لذیذ ترین غذاها است کاملا بصورت دستی و دستساز در زنجان و زیر استادان به نام ساخته شده است! در تصویر زیر طراحی کلی و چگونه ای در دست قرار گرفتن این کارد آشپزخانه حرفه ای را ملاحظه میکنید که منتظر خریدار محترمش برای انجاو وظیفه میباشد.

 

ارگونومی خوب و عالی در هر محصولی نوید کیفیت عالی را به خریدار میدهد و چه چیز بهتر از ارگونومی استاندارد که همه چیز در جای خودش قرار دارد! این تصویری که مشاهده میکنید ارگونومی کلی چاقو را نشان میدهد که به چه میزان زیبا و خاص میباشد به لبه ی چاقو توجه کنید این لبه تیز چاقو میباشد از 3 میلیمتر ضخامت فولاد نهایتا به 0/5 رسیده است و این یعنی بسیار بسیار تیز و برنده و هیچ شوخی با هیچ کسی ندارد.

 

جنس دسته و طراحی آن چگونه است!

طراحی دسته فول هیدن میباشد! فول هیدن به معنای و توضیح ساده یعنی شما تیغهی چاقو که به دسته ادامه داشته است را مشاهده نمیکنید و در دل چوب فرو رفته است و کاملا از هر جهتی که ملاحظه کنیددستهی چوبی را مشاهده میکنید و خبری از فولاد نیست!دسته ی این چاقو تنها از یک متریال نیست بلکه از چندین متریال مختلف میباشد! از انتهای دسته اگر شروع کنیم! چوب پادوک برزیلی، ورقه برنجی،چوب ونگه افریقایی،ورقه برنجی، چوب پادوک برزیلی،پلکسی گلاس مشکی و در نهایت گارد از جمش شمش برنج را مشاهده خواهید کرد! گارد وظیفه ی مهمی دارد و آن هم اینکه به هیچ عنوان نگذارد مایعات به درون دسته نفوذ کند که کاملا میتواند از عهده ی این کار بر آید!

 

نکته مهم: متریال تیغه ی این چاقو از فولاد پرکربن 80CRV2 میباشد و مهم و ضروری است که تیغه را همیشه قبل و بعد از استفاده از هرگونه رطوبت و مایعات تمیز و پاک نگهدارید و همیشه قبل از استفاده تیغه را آغشته به روغن پارافین خوراکی نمایید با این کار دیگر به هیچ عنوان رطوبت و مایعات نمیتواند بر روی تیغه باشد و موجب زنگ زدگی تیغه شود باز هم متزکر میشویم زنگ زدن متریال به هیچ عنوان دلیل بر بی کیفیت نیست و هیچ خللی در کارایی و کیفیت چاقوی شما ایجاد نخواهد کرد!

محصولات مشابه
نظرات کاربران
نام:  
ایمیل:  
متن دیدگاه: