Skip Navigation Linksصفحه اصلی نمایش جزئیات
مشخصات کلی

چاقوی سلاخی و قصابی غلامی درجه یک

قیمت برای شما : 114,000 تومان
در صورت نیاز می توانید بصورت خرید کارت به کارت ،خرید خود را انجام دهید!برای اطلاع دقیق کلیک کنید
حمیدرضا قربانلو - بانک ملت
شماره کارت : 7372-7509-3374-6104
حمیدرضا قربانلو - بانک مهر ایران
شماره کارت : 7263-6815-7310-6063
چاقوی سلاخی و قصابی غلامی درجه یک


طول کل:   
28 سانت  
طول تیغه:   
13 سانت  
طول دسته:   
15 سانت  
عرض تیغه:   
4 سانت  
جنس تیغه:   
فولاد فنر ماشین  
جنس دسته:   
چوب زردآلو  
وزن:   
193 گرم  
برند:   
استاد غلامی  

توضیحات تکمیلی محصول

چاقوی سلاخی و قصابی غلامی درجه یک

استاد غلامی را میتوان یکی از سازندگان با سلیقه چاقوهای تیراژی و اقتصادی نامبرد! منظور از چاقوهای تیراژی و اقتصادی این است که ایشان در تعداد بالا چاقو تولید میکنند و از این سوی قیمت چاقوهای تیراژی با چاقوهای سفارشی که در مقدار یک عدد تولید میشود بسیار متفاوت است! ایشان عموما چاقوهای راسته ای مخصوص آشپزخانه و چاقوهایی سلاخی درجه یک تولید میکنند و در این زمینه دارای مهارت بالایی هستند. چاقوی سلاخی پیش رو یک چاقوی سلاخی و مخصوص قصابی است که از یک تیغه ی بسیار با کیفیت فولادی آهنگری شده بهره میبرد و دارای کیفیت بسیار مرغوبی میباشد و یکی از چاقوهای سلاخی خوب مجموعه میباشد که هم از کیفیت ساخت بالا برخوردار است و هم دارای قیمت مناسبی به علت تیراژی بودن است نکته ی بسیار مهم این است که این چاقو کاملا دستساز زنجان میباشد و تمام مراحل بصورت دستی ساخته شده است حتی اگر دقت کنید سنباده ای که بر روی تیغه و گارد چاقو زده شده است بسیار منظم و دقیق است این تمیزی و کیفیت فقط زمانی میباشد که سنباده در گرید های مختلف بصورت دستی زده شود که خب هم وقت زیادی میگیرد و هم زحمت زیاد ولی در نهایت تیغه ای یک دست و کاملا زیبا خواهید داشت که از دیدنش لذت خواهید برد.

 

جنس تیغه از چیست و چقدر تیز است؟

به نظر ما اگر در منظم ژلت نداشتید و جلسه ای مهمی داشتید به جای ژلت میتوانید از تیغه ی این چاقو استفاده کنید و خود ریش های خود را اصلاح کنید! تیزی به این مقدار کافی است؟؟؟ استاد غلامی در ساخت چاقوهایش بسیار وسواسی است و همیشه سعی میکند محصولی باکیفیت و زیبا تولید کند تا هم مصرف کننده زمان استفاده از کیفیت و کارایی محصول رضایت داشته باشد و هم همیشه از سایر سازندگان از نظر کیفیت چند پله بالاتر باشد. فولاد فنر ماشین یکی از متریال های بسیار عالی برای استفاده در چاقوهای سلاخی میباشد. کربن بالا به تیغه ی شما این قدرت را میدهد که تیزی بسیار بالایی داشته باشد و از سوی دیگر حفظ لبه مناسبی دارد و میتوانید برای این کار استفاده کنید. تک تک چاقوهای تولیدی ایشان در کوره های سنتی بصورت کاملا سنتی آهنگری و چکش کاری میشود و از بابت کیفیت تیغه خاطرتان جمع باشد. فقط یک نکته ای که باید به آن توجه ویژه ای بکنید این است که همیشه توجه داشته باشید قبل از استفاده تیغه را به مقداری کمی روغن پارافین خوراکی کاملا آغشته کنید با این کار دیگر رطوبت و مایعات باعث زنگ زدن تیغه ی شما نخواهد بود.

 

ارگونومی و طراحی چاقو

چاقوی قصابی و سلاخی یک چاقوی کاربردی و پراستفاده است اگر این چاقو را یک قصاب تهیه  بکند خوب شاید با قاطعیت گفت امکان دارد در روز 8 الی 12 ساعت بصورت مستمر از آن استفاده کند و یا اگر در منزل باشد و در مراسماتی ذبح حیوانی داشته باشید تا مراحل ذبح و جدا کردن پوست از گوشت و سپس ریز کردن گوشت ها به این چاقو نیاز خواهید داشت و کلا باید گفت که کارتون با این چاقو به چند دقیقه نمیرسه و زیاد باهاش کار دارید پس طراحی کلی و مخصوص دسته به گونه ای است که کارایی چندین ساعته را داشته باشد و دستان شما را اذیت نکند!

 

جنس دسته چاقو از چیست؟

چوب زردآلو ، متریال خوب و باکیفیت که میتواند نوید یک محصول با کیفیت با تیغه ی خوب را به  شما بدهد. این چوب در طیف رنگ مختلفی است ولی معمولا رنگ های این چوب روشن و مایل به قهوه ای روشن و یا زرد میباشد! این چوب در اندازه های دقیق برش میخورد و چندین نوع گرید مختلف سنباده به آن بصورت دسته زده میشود تا به این شکل هموار و یکدست در بیاید تا هیچ گونه پرزی نداشته باشد و بسیار خوش دست و محکم در دست فرد جای گیرد. نکته قابل توجه اینکه سازنده در دو طرف دسته طرح های اسلیمی بصورت دستی ایجاد کرده است تا زیبایی چاقو بیشتر شود و در پایان برای محافظت از چوب در برابر مایعات و رطوبت دو طرف چوب را آغشته به روغن مخصوصی کرده است تا کاملا چوب مقاومتی در برابر رطوبت و مایعات داشته باشد و بعد از مدتی استفاده چوب دچار ترک نشود.

 

نکته : همیشه توجه کنید چاقوهایی با تیغه های فولادی نسبت به چاقوهای با تیغه های ضدزنگ مقاومت تر و باکیفیت تر و با برش تر هستند( البته این قضیه به آلیاژهای موجود در ایران صدق میکند که مدل های باکیفیت استیل ضدزنگ در ایران متاسفانه موجود نمیباشد)  به همین دلیل عموما در ایران چاقوهای با الیاژهای فولادی بیشتر از الیاژهای استیل ضد زنگ میباشد. شما همیشه باید توجه کنید قبل از استفاده تیغه های چاقوهای فولادی را آ؛شته به روغن پارافین نمایید تا رطوبت و مایعات نتواند بر روی تیغه پایدار باشد و باعث زنگ زدن تیغه شود البته اگر توجه کنید قصابان همیشه از چاقوهای تیغه فولادی استفاده میکنند زیرا هم حفظ تیزی خوبی دارد و هم در مقابل کیفیت دارای برش بالایی نیز است.

محصولات مشابه
نظرات کاربران
نام:  
ایمیل:  
متن دیدگاه: