Skip Navigation Linksصفحه اصلی نمایش جزئیات
مشخصات کلی

ساتور سرآشپزطرح صربستانی استاد مصطفی

قیمت برای شما : 60,000 تومان
در صورت نیاز می توانید بصورت خرید کارت به کارت ،خرید خود را انجام دهید!برای اطلاع دقیق کلیک کنید
حمیدرضا قربانلو - بانک ملت
شماره کارت : 7372-7509-3374-6104
حمیدرضا قربانلو - بانک مهر ایران
شماره کارت : 7263-6815-7310-6063
ساتور سرآشپزطرح صربستانی استاد مصطفی


طول کل:   
27 سانت  
طول تیغه:   
14 سانت  
طول دسته:   
13 سانت  
عرض تیغه:   
9 سانت  
جنس تیغه:   
80crv2  
جنس دسته:   
چوب زردآلو  
وزن:   
350 گرم  
برند:   
استاد مصطفی  
نوع محصول:   
آشپزی در طبیعت - سرآشپز  
کاربرد:   
- استفاده در آشپزی در طبیعت
- استفاده در آشپزخانه ها و رستوران ها
- هدیه به دوستان اهل طبیعتگردی و کوهنوردی  

توضیحات تکمیلی محصول

ساتور طرح صربستانی استاد مصطفی

مدل بسیار معروف به لطف مستند آشپزی در طبیعت که اساس و طراحی آن به کشور صربستان برمیگردد شاید برایتان جالب باشد که بدانید این سبک کارد مورد استفاده سرآشپزان صربستانی میباشد چاقویی به شکل ساتور مانند با پهنای تیغه 9 سانتی بسیار در کشور صربستان معروف میباشد این سبک کار که به کارد صربستانی نیز معروف است به لطف مستند آشپزی در طبیعت بسیار در ایران نیز معروف و محبوب شد و این مدل در کیفیت های مختلف مثل سفارشی و مثل این مدل بصورت تیراژی در متریال های مختلف تولید میشود که میتوانید نمونه های این کارد صربستانی سفارشی را در همین فیلد مشاهده نمایید. کاردی بسیار سبک وزن و مخصوص آشپزی در طبیعت که حسو حال جالبی نیز به ما میدهد. کاملا قضیه این کار با ساتور مخصوص استخوان فرق میکند و برای چنین مصارفی بهتر است گزینه های دیگر را تهیه کنید زیرا لبه ی این کار نازک بوده و برای برش مناسب میباشد و برای ضربه گزینه ی خوبی نیز نمیباشد.

 

جنس تیغه ساتور سرآشپزطرح صربستانی 

80crv2 یک آلیاژ دیگر بسیار معروف در صنعت چاقوسازی میباشد از این آلیاژ بسیار عالی هم چاقوهایی چند ده میلیونی میسازند و هم چاقوهای تیراژی این مدلی درست است آلیاژهای خاص دیگر نیز برای کارهای گران قیمت استفاده میشود ولی به هیچ عنوان این آلیاژ از بابت کیفیت اگر از این آلیاژها سر نباشد کمتر نیز نمیباشد،کربن بالا، سختی پذیری خوب، انعطاف پذیری خوب، قیمت مناسب و معقول، دم دست بودن آلیاژ یکی از خصوصیات بسیار عالی این آلیاژ میباشد که هر سازندگی را مجاب برای استفاده میکند! شما میتوانید از این آلیاژ انواع مدل چاقو، تبر و ساتور بسازید و کاملا هم میتواند جوابگوی نیاز شما باشد! سختی تیغه این کارد طرح صربستانی بسیار مناسب و میتواند جوابگوی نیاز شما باشد و برای تیز کردن میتوانید از مسقل و ابزار چاقوتیزکن استاندارد استفاده کنید!

 

طراحی و خوش دستی این کار به چه صورت است؟

معمولا یکی از ویژگی های بسیار مهمی که یک چاقو را میتواند موفق کند و فروش خوبی را تجربه کند یک کیفیت محصول و دوم طراحی خوب و خوش دست بودن و قدرت مانور بالا محصول است. بسیار بسیار باید به این نکته سازندگان داخلی توجه کنند زیرا اگر محصولی میخواهند درست کنند که دارای کیفیت خوب و رضایت مشتری را داشته باشد حتما باید به نکات گفته شده نیز به خوبی دقت کنند! در تصویر زیر محصول را مشاهده میکنید که کاملا در دست قرار گرفته است و میتوان از همین تصویر خوش دست بودن و کاربردی بودن آن را درک کرد!

 

جنس دسته چوب زردآلو است

چوبی خوش رنگ و با تراکم بالا که در ایران عزیزمان به وفور یافت میشود! این چوب در صنایع مختلفی نیز مورد استفاده قرار میگیرد از صنایع پارکت گرفته تا صنایع دیگر مثل دکوراسیون منازل تهیه انواع دکوراسیون چوبی از نظیر صندلی، مبل و دیگر موارد نام برد! این چوب بصورت خام بر روی دسته سوار نمیشود بلکه چندین مرحله سنباده زنی را طی میکند تا روی سطح چوب کاملا یکنواخت و صاف شود و سپس داخل روغن های مخصوصی این چوب ها فرو میرود تا اگر درز هایی روی چوب قرار داشت را کاملا پوشش دهد و رطوبت و مایعات نتواند باعث خرابی این دسته شود! این چوب با دو میخ 6 میلیمتری بر روی دسته پرچ شده است و تنها در شرایطی این چوب از دسته جدا میشود که شکسته شود!

نکته: همیشه دقت کنید سطح تیغه آغشته به روغن پارافین و یا کلا چرب باشد تا در مقابل رطوبت و مایعات تیغه زنگ نزند همانطور که میدانید این محصول از فولاد پرکربن آلیاژی میباشد و در مقابل رطوبت و مایعات دچار زنگ زدگی میشود که کاملا مورد طبیعی میباشد و لذا شما جهت جلوگیری از این واکنش میتوانید همیشه سطح تیغه را با روغن پارافین آغشته کنید تا دیگر لکه و مایعات و رطوبت نتواند بر روی سطح تیغه به دراز مدت قرار گیرد و باعث زنگ زدن تیغه شود که اگر هم تیغه زنگ بزند با زدن چند نوع سنباده گرید بالا به راحتی این زنگ زدگی رفع میشود.

محصولات مشابه
نظرات کاربران
نام:  
ایمیل:  
متن دیدگاه: