Skip Navigation Linksصفحه اصلی نمایش جزئیات
مشخصات کلی

چاقو سرآشپز طرح صربستانی تیغه دمشقی

قیمت برای شما : 3,800,000 تومان
در صورت نیاز می توانید بصورت خرید کارت به کارت ،خرید خود را انجام دهید!برای اطلاع دقیق کلیک کنید
حمیدرضا قربانلو - بانک ملت
شماره کارت : 7372-7509-3374-6104
حمیدرضا قربانلو - بانک مهر ایران
شماره کارت : 7263-6815-7310-6063
چاقو سرآشپز طرح صربستانی تیغه دمشقی


طول کل:   
40 سانت  
طول تیغه:   
30 سانت  
طول دسته:   
10 سانت  
عرض تیغه:   
9 سانت  
جنس تیغه:   
فولاد دمشقی 350 لایه  
جنس دسته:   
ریشه گردو درجه یک  
وزن:   
546 گرم  
برند:   
مجموعه چاقوی زنجان  
نوع محصول:   
ساتور - مخصوص سرآشپز  

توضیحات تکمیلی محصول

چاقو سرآشپز طرح صربستانی تیغه دمشقی

فولاد دمشقی یکی از فولادهای بسیار زیبا و چشم نواز با پترن فوق العاده که به لطف تحریم ها یکی از آلیاژهای مادر این فولاد یعنی 15n20 در ایران موجود نیست و با هزاران ترفندی این آلیاژ را در ایران کشف کردیم آن هم در صنعت دیگر در کل بالاخره با کلی تلاش توانستیم این فولاد را تولید کنیم که یک نمونه ی بی نظیر آن در ساخت این چاقوی سرآشپز طرح صربستانی استفاده شده است! شاید شما اول این مدل چاقو را به چشم ساتور ببینید ولی این مدل یک مدل بسیار معروف از کارد سرآشپز در کشور صربستان میباشد که این مدل چاقوی سرآشپز طرح صربستانی نیز نام دارد! تیغه ی این کار بسیار خاص و کمیاب نیز میباشد همانطور که میدانید فولاد دمشقی نیز فولاد، چاقوسازی گران قیمتی هست زیرا پروسه ی ساخت این فولاد بسیار خاص و با ظرافت میباشد و باید در هنگام ساخت بسیار با ظرافت انجام شود! و اگر کمی بی دقتی انجام شود و یا دمای کوره بالا و پایین شود موجب لایه دادن لایه ها و نچاسبیدن لایه ها به هم میشود.

 

جنس تیغه چاقو سرآشپز طرح صربستانی تیغه دمشقی

آلیاژ های تشکیل دهنده ی این فولاد از دو آلیاژ کم کربن و پرکربن میباشد که به ترتیب از آلیاژ 15n20  و 1095 میباشد آلیاژ 15n20 دارای نیکل 4% میباشد و لایه های سفیدی که بر روی تیغه میبینید به لطف نیکل میباشد که بعد از انجام پروسه ی اچ و نمایان شدن پترن این لایه ها پدید می آید و  فولاد 1095 در عوض آلیاژ سخت و پرکربن است و لایه های مشکی که روی تیغه مشاهده میکنید این آلیاژ میباشد که بعد از اچ شدن به دلیل کربن بالای تیغه این واکنش را داده است و کاملا به رنگ سیاه تبدیل شده است! فولاد دمشقی معمولا ار دو نوع آلیاژ سخت و نرم تشکیل میشود و این دو نوع آلیاژ به شما قدرت مانور میدهد زیرا هم تیغه ی شما بسیار سخت است و هم بسیار انعطاف پذیر و این همان چیزی است که کیفیت برتری را نسبت به سایرچاقوها نشان میدهد! این تیغه کاملا فورج شده است فورج به عملی میگویند که در هنگام ساخت سازنده بصورت دستی تیغه را به دمای بحرانی میرساند و با چکش و ضربه های سنگین موجب سخت تر شدن تیغه میشود!

 

روش اچ کردن ( نمایان شدن نقش تیغه ی دمشقی)

ببینید باوری که بعضی ها دارند این است که از همان اول این پترن و یا نقش ها بر روی تیغه وجود دارد که جواب منفی است! نمایان شدن این پترن ها بسته به روش صحیح اچ کردن تیغه دارد! در هنگام ساخت تیغه چندین شماره مختلف سنباده می خورد و در آخر کاملا پولیش و آینه کاری میشود و این مرحله ای است که تیغه آماده ی اچ شدن و نمایان شدن پترن است! پروسه ی اچ کردن بسیار پروسه ی حساسی است شما حس نکنید با یک کار این پترن نمایان میشود چرا که باید با دقت این عمل انجام شود! اسیدی که این پترن را نمایان میکند اسید کلورید آهن 3 مایع بعلاوه آب میباشد که این اسید را رقیق میکند! بماند که پروسه ی مخلوط کردن اسید با آب بسیار وقت گیر و کاملا تجربی میباشد! اسید کلورید آن 3 به علت خورندگی که دارد باعث پدیدار شدن پترن های تیغه میشود و میشود این تیغه ی جذاب و دوست داشتنی و بسیار خاص با لایه های در هم تنیده و خاص!

 

جنس دسته چاقو سرآشپز طرح صربستانی تیغه دمشقی

جنس دسته ی این ساتور خاص به سفارش خریدار محترم از ریشه درجه یک گردو میباشد که بسیار بسیار چوب زیبا و با مقاومتی است در کنار مقاومت و زیبایی که دارد دارای پترن جالبی هم است و کاملا به دسته و کلیت کار می آید! این چوب زیبا با چندین میخ برنجی در ناحیه های مختلف بر روی دسته پرچ شده است و با سنباده در شماره های مختلف کاملا صاف و سیقلی شده است و آماده به کار میباشد!

 

تیزی تیغه چقدر است؟

تیزی چیزی که در این چاقو واقعا وحشتناک و ترسناک است به هیچ عنوان نباید هنگام کار با این ساتور کمی غفلت کنید زیرا واقعا تیزی وحشتناکی تیغه ی این چاقو طرح صربستانی دارد و باید خوب حواستان را جمع کنید! برای تیز کردن دوباره همیشه توجه کنید ابتدا از افراد با تجربه کمک بگیرید نکته ی مهم دیگر نیز استفاده از ابزارهای استاندارد و در کلاس این چاقو و فولاد میباشد انتظار نداشته باشید با چاقوتیزکن ده هزار تومانی چینی بتوانید این وسسیله را تیز کنید چرا که اتفاقا باعث افت کیفیت آن خواهید شد پس حتما این دو نکته ی مهم را مدنظر داشته باشید.

 

طراحی ارگونومی 

شاید در نگاه اول دسته ی این کار بسیار ساده باشد ولی واقعا در طراحی آن بسیار به آن توجه شده است و به گونه ای طراحی شده است که کاملا سازگار دست شما باشد و با سنباده هایی که خورده است کاملا صیقی و یکدست میباشد و واقعا حس عجیبی به شما در هنگام استفاده از این محصول انتقال میدهد! در استفاده ی اول با تیزی که مواجهه میشوید واقعا شگفت زده خواهید شد این ها تماما از کیفیت بالای تیغه و سختی و فورج کاملا تیغه میباشد!

نکته: همیشه توجه کنید تیغه باید آغشته به روغن پارافین خوراکی باشد تا رطوبت و مایعات موجب زنگ زدن تیغه نشود! روغن پارافین خوراکی را میتوانید از داروخانه ها با مبلغ ناچیزی تهیه کنید و با هربار چرب کردن تیغه به این روغن بتوانید حدود 10 الی 15 روز از آن استفاده کنید! این چاقو را به هیچ عنوان نباید به اجسام سخت و فلزی زد زیرا لبه بسیار تیز و آماده به کار میباشد و اصلا برای استفاده های سنگین و ناصحیح طراحی و ساخته نشده است! ( پروسه ی ساخت و تحویل این محصول در صورت سفارش مشتری 3 ماهه میباشد و در صورت سفارش میتوانید از قسمت ارتباط با ما با مجموعه در تماس باشید.)

محصولات مشابه
نظرات کاربران
نام:  
ایمیل:  
متن دیدگاه: