Skip Navigation Linksصفحه اصلی نمایش جزئیات
مشخصات کلی

کارد سرآشپز سانتوکو مدل p30

قیمت برای شما : 540,000 تومان
در صورت نیاز می توانید بصورت خرید کارت به کارت ،خرید خود را انجام دهید!برای اطلاع دقیق کلیک کنید
حمیدرضا قربانلو - بانک ملت
شماره کارت : 7372-7509-3374-6104
حمیدرضا قربانلو - بانک مهر ایران
شماره کارت : 7263-6815-7310-6063
کارد سرآشپز سانتوکو مدل p30


طول کل:   
33 سانت  
طول تیغه:   
20 سانت  
طول دسته:   
13 سانت  
عرض تیغه:   
5 سانت  
جنس تیغه:   
L6  
جنس دسته:   
چوب پادوک + پلکسی گلاس + آلیاژ برنج + چوب جاتوبا  
وزن:   
231 گرم  
برند:   
صنایع قربانلو  
نوع محصول:   
مخصوص سرآشپز - سرآشپزان حرفه ای  

توضیحات تکمیلی محصول

کارد سرآشپز سانتوکو مدل p30

یک کاردی بسیار بسیار عالی با متریال های با کیفیت و طراحی بی نظیر برای سرآشپزان حرفه ای، این مدل کارد سرآشپز به نام santoku knife  مشهور میباشد! کارد سرآشپز حرفه ای با کارایی بسیار بالا و کیفینی مثال زدنی! این یک کارد ژاپنی میباشد سانتوکو یک واژه ژاپنی میباشد به معنی (( سه نیکی)). یعنی این چاقو سه کاربرد دارد! و برای اسلایش کردن، خرد کردن و ریز کردن گزینه خوبی است. این چاقو در اندازه ی بین 25 الی 35 ساخته میشود مدل فوق در اندازه ی 33 سانت میباشد و از مشخصات ظاهری این چاقو سرآشپز میتوان به تیغه ی بسیار باریک تر از چاقوی سرآشپز اشاره کرد! این باریکی تیغه تیزی بسیار زیادی به شما میدهد باید هنگام کار با سانتوکو باید دقت بسیار زیادی به خرج دهید. اندازه 33 سانت اندازه ی زیادی برای یک کارد سرآشپز نیست و یک اندازه ی معقول با کارایی بالا میباشد و سرآشپز بسیار راحت میتواند با این کارد آشپزی کند و از استفاده از این محصول لذت ببرد!

 

جنس تیغه کارد سرآشپز سانتوکو مدل p30

آلیاژ L6 یک آلیاژ بی نظیر و باکیفیت برای استفاده در تیغه ی این کارد سرآشپز میباشد! اولین نکته ی مهمی که برای سرآشپز در انتخاب یک چاقو باکیفیت مهم و ضروری میباشد یک تیزی تیغه میباشد و سپس مواردی چون تیز شدن راحت ، کیفیت بالای ساخت در کنار جزییات ، قیمت مناسب ، وزن سبک ، ارگونومی طراحی خوب و نکات دیگر شما در این چاقو همه ی این موارد را دارد. آلیاژ L6 یک آلیاژ خوب با درصد کربن 0/70% میباشد به علت داشتن 1/50% نیکل خاصیت چرمگی را نیز دارد و شما را قطعا راضی نگه خواهد داشت! این آلیاژ 64 راکول سختی میگیرد ولی این درجه سختی برای یک کارد سرآشپز مناسب نیست و بسیار تیز کردن چاقو را با مشکل روبرو میکند سختی مناسبی که ما برای این تیغه در نظر گرفیتم 58 راکول میباشد که کاملا مناسب و استاندارد میباشد. توجه کنید این آلیاژ فولادی میباشد و استنلیس استیل نمیباشد و در مقابل رطوبت و مایعات دچار زنگ زدگی میشود ولی شما میتوانید با آغشته کردن تیغه به صورت کاملا به روغن پارافین خوراکی کاملا این مشکل را برطرف سازید و دیگر تیغه به هیچ عنوان دچار زنگ زدگی نشود!

در پشت تیغه طرح اسلیمی زیبایی نشات گرفته از طرح های سرخ پوستی لیزر شده است که طرح جالب و زیبایی نیز میباشد این طرح کاملا بر روی تیغه حک شده است و جلوه ی زیبایی نیز به کار داده است و هدف از درج این طرح صرفا جهت زیبایی کار میباشد و استفاده و کارایی دیگر نیز ندارد

 

فول هیدن چیست؟

ببینید منظور از فول هیدن به این معنا میباشد که دسته ی فولادی این کار تا انتهای دسته ادامه دارد و فکر نکنید از قسمت دسته ی چاقو با چسب و یا دیگر اجسام به تیغه زده شده است! تیغه ی کار تا انتهای دسته چوب ادامه دارد و با دو میخ برنجی 5 میلیمتر کاملا در جای خود پرچ شده اند! به صورت خلاصه وار فول هیدن یعنی مخفی بودن تیغه ی چاقو از دید! دسته کاملا صفت و محکم در سر جای خود قرار دارد و به هیچ عنوان امکان در آمدن دسته از داخل تیغه وجود دارد و کاملا این فرضیه غیرممکن میباشد! 

 

طراحی تیغه و دسته به چه گونه است؟

هدف از ساخت این محصول این بوده است محصول در نهایت کیفیت و کارایی باشد و بتواند شما را مجاب به خرید این مدل داخلی به جای خرید مدل خارجی این مدل در بازه ی قیمت های بین 3 الی 3/5 میلیون تومانی کند! شک نکنید مجموعه محصولی را که به جهت فروش به خریداران عزیز معرفی میکند از همه جوانب کیفیت کار را میسنجد و به هیچ عنوان کاری انجام نمیدهد که رسالت مجموعه که بنای آن تولید محصولات دستساز باکیفیت است خدشه دار شود! طراحی کلی کار کاملا بصورت استاندارد و حساب شده است و از چندین سرآشپز با تجربه سوال های مختلفی کرده ایم تا کمبودها و نواقص را تا حدود بسیار زیادی رفع کنیم!

 

جنس دسته کارد سرآشپز سانتوکو مدل p30

این محصول از یک چوب بهره نمیبرد بلکه از چندین مدل چوب در انداره های مختلف و پلکسی گلاس نیز در دسته ی خود بهره میبرد! ساخت کارد سرآشپزهای حرفه ای با دسته های فول هیدن آن هم با تعداد دسته های مختلف کاری سختی میباشد ولی به خوبی در این محصول این کار انجام پذیرفته است! بزرگترین قسمت دسته از چوب پادوک میباشد و سپس از آلیاژ برنج ، پادوک،پلکسی گلاس مشکی، پلکسی گلاس قرمز،و مشکی و آلیاژ برنج و در نهایت پلکسی گلاس مشکی استفاده شده است و در آخر با دو میخ برنجی دسته و بدنه ی چاقو به هم متصل شده اند! البته به جهت محکمتر شدن کار این میخ های زده شده است چرا که قبل از این میخ ها از چسب رزین اپوکسی استفاده شده است ولی به جهت راحت بودن خیال و کارایی بالاتر محصول از دو میخ برنجی نیز استفاده شده است! 

دسته طراحی هشت ضلعی دارد و بسیار عالی در دست جای میگیرد فرقی ندارد شما راست دست باشید و یا چپ دست این چاقو به قدری با رعایت استاندارد و با دقت ساخته شده است که قابلیت استفاده با هر دو دست را دارد. هشت ضلعی بودن دسته این شف نایف زمان زیادی در هنگام ساخت از ما گرفته است ولی در آخر با توجه به زیبایی و کارایی بالا کاملا مزد ما را داده است و از این مسئله کاملا ما خوشحال هستیم!

 

آیا این محصول خارجی و یا چینی است؟

البته حق دارید چاقوهای داخلی به علت طراحی های سنتی که دارند کاملا طراحیشان با این محصول متفاوت است! ولی این شف نایف کاملا حاصل دست رنج هنرمندان زنجانی میباشد که بصورت کاستوم( سفارشی) ساخته شده است در محصولات سفارشی دقت در ساخت و استفاده از متریال های با کیفیت بسیار بالاتر از سایر کارهای تیراژی میباشد و به همین جهت این یک کارد با ضمانت و کارایی بسیار بالایی میباشد که صفر تا صد آن بصورت دستی ساخته شده است و آماده این است که در دست سرآشپزان حرفه ای ایرانی قرار بگیرد و سرآشپزان با این چاقو اقدام به پخت غذاهای لذیذ ایرانی نمیاند!

نکته: این نکته را جدی بگیرید هر چاقویی با توجه به ساختار و کارایی که دارد طراحی میشود این کارد سرآشپز میباشد وسیله ای برای اسلایش گوشت، ریز کردن پیاز و گوجه و خرد کردن گوشت میباشد پس نتیجه میگیریم این چاقو نیست برای ضربه زدن به اجسام سخت و یا استخوان مناسب نیست 50 درصد اثبات کیفیت محصول در استفاده صحیح و اصولی میباشد.

محصولات مشابه
نظرات کاربران
نام:  
ایمیل:  
متن دیدگاه: