Skip Navigation Linksصفحه اصلی نمایش جزئیات
مشخصات کلی

چاقوی تیغه شمشیری درجه یک استاد حسن

قیمت برای شما : 463,000 تومان
در صورت نیاز می توانید بصورت خرید کارت به کارت ،خرید خود را انجام دهید!برای اطلاع دقیق کلیک کنید
حمیدرضا قربانلو - بانک ملت
شماره کارت : 7372-7509-3374-6104
حمیدرضا قربانلو - بانک مهر ایران
شماره کارت : 7263-6815-7310-6063
چاقوی تیغه شمشیری درجه یک استاد حسن


طول کل:   
20 سانت  
طول تیغه:   
9 سانت  
طول دسته:   
11 سانت  
عرض تیغه:   
3 سانت  
جنس تیغه:   
فولاد فنر آلیاژی  
جنس دسته:   
شاخ گوزن درجه یک  
وزن:   
105 گرم  
برند:   
استاد حسن  
نوع محصول:   
جیبی - ضامن دار  
کاربرد:   
- استفاده در کوه و طبیعت گردی
- استفاده در مسافرت به عنوان چاقو همراه
- مناسب برای هدیه به دوستان و عزیزان  

توضیحات تکمیلی محصول

چاقوی تیغه شمشیری درجه یک استاد حسن

 

آثار استاد حسن همیشه به مقاوم بودن و سرسنگین بودن معروف بوده است! ایشان در حدود 28 سال میباشد که به تولید چاقوهای ضامن دار، نیم غلاف با دسته های عموما از جنس شاخ گوزن طبیعی مشغول میباشند.عموما تیغه های استفاده شده در ساخته های استاد حسن از سوهان های مرغوب و باکیفیت میباشد کهاز سختی بالایی برخوردار هستند و باید برای تیز کردن تیغه ها بعد از مدتی که دچار کند شدن شد از چاقوتیزکن های استاندارد و باکیفیت استفاده کنید!محصول پیش رو یه محصول از ساخته های استاد حسن میباشد که به دهه ی 80 تولید آن برمیگردد.محصول کاملا نو و سالم و بکر میباشد! جنس تیغه ی این محصول از سوهان میباشد و همانطور که میدانید سوهان بعد از سخت کاری اصولی و استاندارد بسیار سختی بالایی میگیرد و باید حتما این سختی کمی برگشت داده شود و در غیر اینصورت اگر با تیغه به چیزی ضربه ی محکمی بزنید امکان شکستن تیغه بسیار زیاد است!

 

جنس تیغه چاقوی تیغه شمشیری درجه یک استاد حسن

 

سوهان، اگر دقت کرده باشید از سوهان در صنعت چاقوسازی استفاده بسیار زیادی میشود که بعضی از سازندگان چاقو بعد از رفتن آج از روی سوهان ها از آنها برای ساخت تیغه ی چاقوهایشان استفاده میکنند که بسیار آلیاژ خوب و باکیفیتی نیز میباشد و  کسانی که از این آلیاژ استفاده کرده اند به خوبی میدانند در چه حدی میباشد! سوهان به دلیل کروم نسبتا بالایی که دارد دیرتر نیز دچار زنگ زدگی میشود که ویژگی بسیار خوبی نیز میباشد.این محصول از دو شیار بر روی تیغه بهره میبرد که بصورت کاملا دستی نیز روی فولاد ایجاد شده است! در قدیم شیار را بر روی شمشیرها و چاقوها ایجاد میکردن یک به خاطر آمدن پایین آمدن وزن تیغه و دیگری نیز در جنگ های رو در رو با وارد کردن تیغه به داخل بدن از این شیارها به داخل بدن دشمن هوا وارد میشد و باعث کشته شدن سریع دشمن می شده است.

طرح های پشت تیغه کاملا بصورت دستی میباشد و همانطور که در داخل تصویر مشاهده میکنید جنس بدنه ی چاقو و یا همان آستر چاقو از آلیاژ برنج میباشد و پشت تیغه با سوهان های کوچک و زرگری این طرح های زیبا ایجاد شده است که صرفا جهت زیبایی کاربرد دارد! پشت تیغه نیز هم شیار کوچکی ایجاد شده است که آن هم مثل مابقی آثار بصورت دستی ایجاد شده است و هم باعث زیبایی محصول و هم باعث پایین آمدن وزن چاقو میشود.

چاقوی تیغه شمشیری درجه یک استاد حسن دارای وزن مناسبی نیز میباشد و آنقدرها هم وزن بالایی ندارد و میتوانید به راحتی با خود چاقو را با خود در مسافرت و یا جنگل نوردی و کوه حمل کنید! شما حتی اگر میخواهید محصول را بدون دردسر با خود حمل کنید! میتوانید یه غلاف در عرض چند ساعت با کمترین میزان هزینه و  وسیایل بسازید و به دور کمر خود ببندید و چاقو را داخل آن قرار دهید! کارتان برای حمل و نقل این چاقو بسیار بسیار راحت میشود به طوری که اصلا حس نمیکنید چاقو همراه شما میباشد زیرا اصلا وزن آن را حس نمیکنید ولی اگر بدون غلاف داخل جیب محصول را با خود حمل کنید مقداری دردسر خواهد داشت و اگر هم برای کلکسیون خود میخواهید قضیه کاملا فرق میکند!

 

جنس دسته چاقوی تیغه شمشیری درجه یک استاد حسن

 

جنس دسته ی این محصول از یک شاخ گوزن بسیار درجه یک استفاده شده است که در تصویر زییر هم کاملا آج های این شاخ به چشم میخورد و میتوانید کیفیت و زیبایی طبیعی این شاخ را حتی داخل تصویر هم حس کنید! شاخ گوزن طبیعی یکی از پر استفاده ترین شاخ های حیوانات در صنعت چاقوسازی میباشد! نکته مهم اینکه به هیچ عنوان برای استفاده از این شاخ های گوزن ها آنها شکار نمیشود بلکه بین بازده 1 الی 3 ساله شاخ های قدیمی خود به خود از سر گوزنها می افتد و بومیان مناطقی که گوزن در آن محدوده میباشد این شاخ ها را جمع میکنند و به سازندگان چاقو میفروشند بدون آسیب رسیدن به حیوان که خط قرمز ما میباشد!

نکته: به دلیل استفاده از تیغه ی سوهان در ساخت این محصول و به دلیل کربن بالا این آلیاژ در تماس مستقیم با رطوبت و مایعات دچار زنگ زدگی میشود البته مدت زمان زنگ زدن این محصول نسبت به فولادهای فنر نیز دیرتر میباشد در کل همیشه بعد از استفاده از محصول حتما توجه کنید تیغه کاملا عاری از هرگونه رطوبت و مایعات باشد و همیشه تیغه کمی آغشته به چربی باشد تا به هیچ عنوان دچار زنگ زدگی نشود!

محصولات مشابه
نظرات کاربران
نام:  
ایمیل:  
متن دیدگاه: