Skip Navigation Linksصفحه اصلی نمایش جزئیات
مشخصات کلی

چاقو آشپزخانه مدل ژاپنی

قیمت برای شما : 280,000 تومان
در صورت نیاز می توانید بصورت خرید کارت به کارت ،خرید خود را انجام دهید!برای اطلاع دقیق کلیک کنید
حمیدرضا قربانلو - بانک ملت
شماره کارت : 7372-7509-3374-6104
حمیدرضا قربانلو - بانک مهر ایران
شماره کارت : 7263-6815-7310-6063
چاقو آشپزخانه مدل ژاپنی


طول کل:   
30 سانت  
طول تیغه:   
18 سانت  
طول دسته:   
12 سانت  
عرض تیغه:   
4 سانت  
جنس تیغه:   
80crv2  
جنس دسته:   
چوب راش  
وزن:   
217 گرم  
برند:   
استاد حمید  
نوع محصول:   
مخصوص سرآشپز و آشپزخانه  
کاربرد:   
- مناسب رستوران ها و آشپزخانه ها
- مخصوص سرآشپزان حرفه ای
- مخصوص گوشت و سبزی و تهیه غذا  

توضیحات تکمیلی محصول

چاقو آشپزخانه مدل ژاپنی

 

چاقوهای chef knife مخصوص سرآشپزان میباشد که در رستوران ها استفاده میکنند.این مدل چاقوی chef knife که ملاحظه میکنید الگو گرفته از چاقوهای سرآشپز ژآپنی میباشد.چاقوهای سرآشپز ژاپنی عموما دارای طراحی تیغه ی فول هیدن میباشند و با تیغه ای بلند و طراحی خاصی که دارند بسیار در دنیا معروف و محبوب هستند. چاقو آشپزخانه مدل ژاپنی بسیار مناسب استفاده در آشپزخانه ها میباشد این کارد با طراحی تیغه ای که دارد برای راسته کردن گوشت و خرد کردن سبزیجات بسیار مناسب است و میتواند به خوبی با کیفیت بالایی که دارد جواب نیاز شما را بدهد. این کارد کاملا از یک تیغه ی یک تکه بهره میبرد که بصورت فول هیدن در دسته ادامه داشته است و با انجام مراحل سختی ویژه ای که بر روی محصول انجام شده است کاملا آماده ی استفاده میباشد. برای ادامه ی توضییحات و مشخصات این محصول لطفا با ما همراه باشید.

 

جنس تیغه چاقو آشپزخانه مدل ژاپنی

 

جنس تیغه چاقوهای آشپزخانه باید بسیار تیز،دارای مقاومت کافی، انعطاف پذیری خوب و تیز شدن دوباره ی تیغه باشد بدین گونه بهترین انتخاب آلیاژ در این رنج قیمت که هم دارای قیمت مناسب و در دسترس برای عموم مشتریان باشد و هم بتواند کاملا نیاز مصرف کننده را پاسخگو باشد آلیاژ 5160 میباشد. این آلیاژ بسیار مناسبی برای استفاده در این محصول میباشد و جز آلیاژهای پرمصرف در صنعت چاقوسازی نیز میباشد.از این نوع آلیاژ در ساخت تیغه های شمشیرهای رزمی نیز استفاده های زیادی میشود. این آلیاژ به انعطاف پذیری بالا، سختی پذیری عالی، حفظ لبه خوب، و تیز شدن لبه ی مشهور است و خب چه چیز بهتر از این انتخاب، سختی گرفته شده در این کار 58 راکول میباشد و با انجام مراحل سختکاری اصولی تمپر وکوئینچ میتواند به طور قاطع خیال شما را از بابت کیفیت تیغه راحت کند.

 

جنس قبضه چاقو آشپزخانه مدل ژاپنی

 

برای در امان ماندن دسته از مایعات و خراب نشدن دسته از یک قبضه دستساز از جنس آلیاژ برنج استفاده کردیم، این قبضه باعث این میشود کاملا دسته مقاوم در برابر مایعات شود و به هیچ عنوان مایعات نتوانند به درون دسته از محلی که قبضه تعبیه شده است به داخل چوب نفوذ کند و موجب خرابی دسته شود، البته در قسمت توضیحات دسته ی این چاقو آشپزخانه مدل ژاپنی به روغن استفاده شده بر روی دسته نیز اشاره خواهد شد که دسته را در مقابل رطوبت و مایعات مقاوم کرده است.

 

ارگونومی تیغه 

 

طراحی و ارگونومی تیغه ی این کارد سرآشپز به گونه ای بوده است که شما هنگام استفاده تیغه از انتهای دسته تا نوک تیغه هنگام برش درگیر میشود و این امکان را به شما میدهد که تیغه کاملا برش عمقی و نهایی رو  شی مورد نظر ایجاد کند.البته در سطح صاف ،نوک تیغه کمی مایل به بالا میباشد.طراحی تیغه شما را یاد الاکلنگ خواهد انداخت ولی نه به آن شدت موج دار بودن ،موج تیغه بسیار نرم میباشد و همین موج داشتن تیغه باعث برش های بسیار عمقی در محصول میشود.شما از نوک تیغه میتوانید برای خرد کردن پیاز،گوجه،زیتون و... با سرعت بالا برای تزئیین ظروف استفاده کنید سرآشپزان بیشتر منظور ما را شاید بفهمند.

 

وزن کل محصول و جنس دسته 

 

چاقوهای سرآشپز عموما بین وزن های 180 گرم تا 350 گرم طبقه بندی میشوند، که البته طول و عرض و پهنای چاقو نیز این وزن ها را به طور دقیق مشخص میکند.کاردهای سرآشپز 30 سانتی در بهترین و کم وزن ترین حالت دارای وزنی بین 190 گرم الی 250 گرم هستند این اختلاف وزن مستقیم به مواد استفاده شده در چاقو و ضخامت تیغه برمیگردد که اگر ضخامت تیغه 2 الی 3 میل باشد خب طبیعی است که وزن کاهش محسوسی داشته باشد به طور قطع نمیتوان گفت تمام چاقوهای آشپزخانه را با ضخامت مثلا 3 میلیمتر تولید کرد که وزن کلی محصول این قدر باشد زیرا هر مدل و طراحی کارد آشپزخانه برای استفاده ی تخصصی میباشد.وزن این مدل هم 217 گرم میباشد و به طور قطع به یقین میتوان گفت که وزن کاملا استاندارد و سبک برای یک چاقوی 30 سانتی میباشد.طراحی دسته نیز به شکل 6 ضلعی میباشد و کاملا در هنگام استفاده در کف دست جای میگیرد و حس خوبی به شما هنگام استفاده کردن خواهد داد.

تیغه کاملا فول هیدن میباشد بصورت کلی  و راحتر اگر بخواهیم بگوییم فول هیدن یعنی چی میشود تیغه ای یک تکه و مخفی در دسته،این یه کارد سرآشپز فول هیدن میباشد و تیغه تا انتهای دسته ادامه داشته است. تیغه که داخل دسته رفته است با چسب های مخصوص بسیار قوی در جای خود محکم شده است البته این امکان را هم داشت بعد از مدتی براثر یک سری مسائلی تیغه از دسته جدا شود به همین منظور شیارهای ناهماهنگی در قسمت انتهای تیغه ایجاد کرده ایم تا چسب های قوی در این محل ها نفوذ کنند و جای تیغه در دسته کاملا قرص و محکم شود.

 

نکته: آلیاژ استفاده شده در این محصول در تماس بلند مدت با رطوبت و مایعات دچار اکسید شدن و زنگ زدگی میشود و اگر لکه و مایعات بر روی تیغه به جا بماند و تمیز نشود بعد از مدتی لکه های ریز به رنگ مسی ظاهر میشود البته این پدیده هیچ دخالتی در کیفیت و کارایی کلی محصول ندارد و تنها باعث تغییر ظاهر تیغه میشود برای جلوگیری از این مشکل شما همیشه باید توجه داشته باشید تیغه بعد از استفاده کاملا تمیز و کاملا از لکه و مایعات تمیز گردد و کمی تیغه آغشته به چربی شود با این کار دیگر به هیچ عنوان مایعات و رطوبت نمیتواند خللی در روی تیغه نماید.

محصولات مشابه
نظرات کاربران
نام:  
ایمیل:  
متن دیدگاه: