Skip Navigation Linksصفحه اصلی نمایش جزئیات
مشخصات کلی

کارد سرآشپز مدل G10

قیمت برای شما : 195,000 تومان
در صورت نیاز می توانید بصورت خرید کارت به کارت ،خرید خود را انجام دهید!برای اطلاع دقیق کلیک کنید
حمیدرضا قربانلو - بانک ملت
شماره کارت : 7372-7509-3374-6104
حمیدرضا قربانلو - بانک مهر ایران
شماره کارت : 7263-6815-7310-6063
کارد سرآشپز مدل G10


طول کل:   
29 سانت  
طول تیغه:   
19 سانت  
طول دسته:   
10 سانت  
عرض تیغه:   
5 سانت  
جنس تیغه:   
CK65  
جنس دسته:   
چوب سرسخت چنار  
وزن:   
360 گرم  
برند:   
عقاب  
نوع محصول:   
کارد سرآشپز - شیف نایف  
کاربرد:   
- چاقوی مخصوص سرآشپزان
- استفاده در رستوران ها
- مخصوص گوشت و سبزی  

توضیحات تکمیلی محصول

کارد سرآشپز مدل G10

 

با معرفی یک شیف نایف یا همان چاقوی مخصوص سرآشپز در خدمت شما عزیزان هستیم! همه ی سرآشپزان حرفه ای در انتخاب یک چاقوی باکیفیت و حرفه ای برای استفاده در آشپزخانه ها و تهیه غذا به شدت وسواس دارند وباید دقیقا همان چیزی باشد که مدنظرشان است! طراحی تیغه شکل کلی و کارایی کارد آشپزخانه یکی از فاکتورهای بسیار بسیار مهم در انتخاب چاقو برای آشپزخانه میباشد. چاقوهای آشپزخانه مدل های بسیار مختلف و گوناگونی دارند و هر کدام برای استفاده های خاصی طراحی و ساخته شده است. چاقوهایی نظیر سلاخی کردن ، خرد کردن گوشت ، تهیه استیک ، تهیه سالاد، هر کدام نیاز به چاقوهای مخصوص به خود و تیغه های مخصوص خود دارند. محصول پیش رو یک شیف نایف بسیار با کیفیت و امتحان پس داده است و برای کارهایی نظیر قطعه قطعه کردن گوشت و سبزیجات بسیار کارایی بالایی دارد و همانطور که در تصاویر ملاحظه میفرمایید مختص همین کار میباشد.

کارد سرآشپز مدل G10همانطور که ملاحظه میفرمایید از یک تیغه ی نوک تیز و اوج گرفته از انتهای تیغه تا نوک تیغه بهره میبرد و این بدان معناست شما برای قطعه قطعه کردن گوشت و سبزیجات کار بسیار راحتی خواهید داشت! نوک تیغه نیز بسیار تیز است و این باعث این میشود شما قادر باشید که گوشت هایی که در جاهای مختلف استخوان چسبیده اند به راحتی با نوک تیز کارد جدا کنید. فقط باید به این نکته توجه کنید این چاقو و تیغه ی آن به هیچ عنوان با شما شوخی ندارد و کمی غفلت منجر به بریدن انگشت های خود مثل همکار ما و بخیه زدن شوید که خبر بدی خواهد بود پس حتما حتما مراقب خود و اطرافیان و همچنین کودکان به شدت باشید تا منجر به اتفاقات ناخوشایند نشود. 

 

جنس تیغه کارد سرآشپز مدل G10

 

ck60 فولاد پرکربن که یکی از متریال های بسیار مورد علاقه در صنعت چاقوسازی برای همه سازندگان و شرکت های چاقوسازی میباشد حتی از این آلیاژ در صنایع خودروسازی ، صنایع اسلحه سازی ، صنایع پتروشیمی بسیار استفاده میشود و بسیار مورد علاقه ی صنعتگران میباشد در صنایع چاقوسازی این آلیاژ بسیار پراستفاده از حتی در تیغه های داماس یا همان دمشقی نیز یکی از مواد اولیه برای ساخت تیغه های دمشقی و یا داماس میباشد که به علت کربن بالا استفاده میشود. این آلیاژ حداکثر سختی که میگیرد 64 راکول و حداقل آن 41 راکول سی میباشد که در این چاقو سختی در حدود 57 راکول نگه داشته شده است البته میشد از این مقدار بالاتر رفت ولی تیغه به شدت ترد میشد و احتمال داشت با کمترین ضربه تیغه بشکند. این سختی باعث حفظ مقاومت خوب ، حفظ تیزی در بلند مدت و نیاز نداشتن به تیز کردن زود به زود و کیفیت خوب و برش بالایی تیغه شده است. تنها مورد منفی این چاقو زنگ زدن تیغه در تماس متسقیم با رطوبت و مایعات میباشد ولی اصلا به آن توجه نکنید زیرا کیفیت و تیزی که این چاقو دارد به هیچ عنوان این مشکل به چشم شما نخواهد آمد و با رعایت کردن چند نکته که در قسمت پایانی به آن اشاره خواهد شد به راحتی میتوانید از بروز این مشکل جلوگیری کنید.

 

ارگونومیک و طراحی دسته کارد سرآشپز مدل G10

 

در تصویر زیر بسیار واضح و شفاف میبینید دسته به طور طراحی شده است که کاملا در دست جای گرفته و قدرت مانور بسیار زیادی هنگام استفاده از محصول خواهید داشت.دسته کارد به طور کامل از انتها تا نوک دسته در دست جای میگیرد و مهم نیست شما جز افراد لاغر با دست های استخوانی باشید و یا جز افراد چاق و با دستان بزرگ و پرگوشت ، فردی که در این تصویر این چاقو را در دست گرفته است 21 ساله و دارای اندامی متوسط میباشد که مشاهده میکنید به چه راحتی دسته کامل در دست فرد جای گرفته است. انتهای دسته وظیفه ی قفل کردن دست شما بر روی دسته را دارد و این منجر به آن میشود که هر هنگام چاقو به طور ناگهانی از دست شما خارج شود از بروز این خطر جلوگیری کند. این کار بدون قبضه میباشد و تیغه ی چاقو در حدود 5 سانت پهنا دارد که نیاز به قبضه را به طور کامل رفع میکند و هیچ زمانی شما در هنگام استفاده از کارد از طریق تیغه تهدید نمیشوید و با خیال راحت میتوانید از کارد استفاده کنید ولذت ببرید.

جنس دسته کارد سرآشپز مدل G10

چوب چنار ، جز چوب های سبک وزن و سرسخت با نقش های ریز رنگ و رنگ های روشن مایل به قهوه ای و تیره میباشد که بسیار سرسخت میباشد. این چوب کاملا طبیعی میباشد و کاملا سازگار با طبیعت نیز میباشد. این چوب به دو روش بر روی دسته پرچ شده است ابتدا با چسب های مخصوص بر روی بدنه ی چاقو پرچ شده است که این چسب کمک میکند چاقو در مقابل رطوبت و مایعات مقاوم باشد و مایعات نتوانند به زیر دسته نفوذ کنند و باعث باد کردن دسته و در نهایت شکسته شدن دسته شوند از سوی دیگر بعد از این کار با دو میخ فولادی در قطر 2 میلیمتر بر روی بدنه ی چاقو کاملا پرچ شده است که دیگر به هیچ عنوان لق و یا بعد از مدتی از روی بدنه خارج نمیشود تنها روشی که میتواند این دسته را از روی بدنه ی چاقو جدا کند شکستن دسته میباشد.

کارد سرآشپز مدل G10 واقعا خوش دست و مناسب سرآشپزان و مادران عزیز برای استفاده در آشپزخانه ها میباشد و میتوانند در کارهای روزمره از این کارد باکیفیت تولی استان زنجان استفاده نمایند در ساخت این کارد تلاش شده است تمام اصول و قوائد صحیح ساخت یک کارد خوب و باکیفیت رعایت شود. در فرایند تمپر و کویینچ تیغه نیز به همین روال بوده است فقط نکته ای که بسیار مهم است یکی نحوه ی استفاده از محصول بصورت صحیح و یکی دیگر طریقه ی اصولی و استاندارد تیز کردن تیغه میباشد.به هیچ عنوان با لبه ی تیز کارد سرآشپز به هیچ جسم سختی نظیر اجسام سخت آهن ، آلومینیوم ، استخوان یخ زده و موارد دیگر ضربه نزنید تیزی لبه ی بسیار وحشتناک میباشد و فقط برای برش تعبیه شده است ضربه زدن با تیغه ی این محصول به منزله ی پایان عمر مفید آن خواهد بود و مورد دیگری سعی کنید برای تیز کردن تیغه از لوازم استاندارد و اشخاص وارد استفاده کنید زیرا اگر کمی در نحوه ی تیز کردن اشتباه کنن به جای تیز کردن تیغه دقیقا عکس این کار رخ خواهد داد و کندتر نیز خواهد شد.

در پایان باید به این نکته اشاره کرد که تیغه ی این کار از فولاد CK65 میباشد و در مقابل رطوبت و مایعات دچار تغییر رنگ و زنگ زدگی خواهد شد البته زنگ زدن تیغه به هیچ عنوان خللی در کیفیت ، میزان برش و سایر جزییات ایجاد نمیکند و تنها موجب تغییر رنگ و از بین رفتن درخشندگی تیغه خواهد شد که برای جلوگیری از این مشکل میتوانید همیشه بعد از اتمام کارتان با کارد سرآشپز محصول را شسته و بعد از آن کاملا تیغه و محصول را از هرگونه لکه و مایعات تمیز کنید و تیغه را آغشته به چربی نمایید با این روش دیگر به هیچ عنوان تیغه دچار تغییر رنگ و زنگ زدگی نخواهد شد و میتوانید همیشه تیغه را براق و زیبا داشته باشید.

محصولات مشابه
نظرات کاربران
نام:  
ایمیل:  
متن دیدگاه: