Skip Navigation Linksصفحه اصلی نمایش جزئیات
مشخصات کلی

کارد سرآشپز حرفه ای hell

قیمت برای شما : 316,800 تومان
در صورت نیاز می توانید بصورت خرید کارت به کارت ،خرید خود را انجام دهید!برای اطلاع دقیق کلیک کنید
حمیدرضا قربانلو - بانک ملت
شماره کارت : 4250-2237-3378-6104
حمیدرضا قربانلو - بانک مهر ایران
شماره کارت : 7263-6815-7310-6063
کارد سرآشپز حرفه ای hell


طول کل:   
30 سانت  
طول تیغه:   
19 سانت  
طول دسته:   
11 سانت  
عرض تیغه:   
4 سانت  
جنس تیغه:   
ck85  
جنس دسته:   
فیبر شمیران  
وزن:   
98 گرم  
برند:   
استاد هادی  
نوع محصول:   
مخصوص سرآشپز و رستوران  
کاربرد:   
- استفاده برای قطعه قطعه کردن گوشت
- راسته کردن گوشت
- ذبح حیوانات

  

توضیحات تکمیلی محصول

کارد سرآشپز حرفه ای hell

 

اسمش است که بر روی این کارد گذاشتیم کاردی با طراحی ساده با نهایت کارایی و کیفیت با بهره گرفتن از آلیاژ CK85  در تیغه و فیبر شمیران در دسته نوید یک کارد سرآشپز خوبی به ما میدهد که قطعا هم همینگونه است با تست هایی که از لحاظ برش و طراحی صورت گرفته میتوان گفت هم رده با کاردهای برند خارجی با نصف قیمت آنها و یا کمتر از آنها میباشد! این محصول مختص دوستانی میباشد که به دنبال یک کارد سرآشپز خوب و استاندارد هستند میباشد با تیغه ای مقاوم و حفظ لبه ی عالی و دسته ی مقاوم و استاندارد بدون اضافه کاری های دیگر میتوانید با خیال راحت در رستوران ها از این کارد استفاده کنید.

در طراحی این کارد سرآشپز که از یک مدل معروف ژاپنی الگو برداری شده است به این نکته توجه شده است که طراحی کلی به آن شبیهباشد و فقط کمی تغییرات جزئی برای بهتر شدن محصول صورت گیرد. شما این کارد را به طور حتم برای استفاده های کوتاه انتخاب نخواهید کرد بلکه ممکن است چندین ساعت با این کارد در آشپزخانه رستوران یا در آشپزخانه منزل سرو کار داشته باشید به همین علت سعی شده است بسیار وزن کارد پایین باشد و به گونه ای تیغه طراحی شود که در هنگام استفاده بیشترین وزنه و قدرت بر روی تیغه وارد شود تا سریعتر بتوانید برش ایجاد کنید با کمترین قدرت، چاقوهای آشپزخانه ی خوب و با کیفیت اروپایی اگر دقت کرده باشید بیشترشان زیر 100 گرم وزن دارند ما هم با سوراخ کردن دسته با مته های گوناگون دسته را تا جایی که جا داشت کم کرده ایمو تیغه سنگینتر از دسته شده است این نسبت باعث شده است وزن تیغه بیشتر از دسته باشد و فشار مستقیم به جسم مورد نظر وارد شود! 

 

جنس تیغه کارد سرآشپز حرفه ای hell

 

خب چه کاری است این همه دقت در ساخت این محصول به کار رود آخر سر با انتخاب یک تیغه ی نامناسب تمام این تلاش ها را هدر دهیم! پس تمام تیغه هایی که به آنها دسترسی داشتیم را مورد بررسی قرار دادیم و از بین چندین گونه آلیاژ CK85 را برای مصرف در این چاقو انتخاب کردیم! مواد تشکیل دهنده ی این آلیاژ 0.9 درصد کربن میباشد که همانگونه که میدانید CK85 به پر کربن معروف است کربن باعث میشود سایش و لبه خوردگی کمتری در چاقو احساس کنید و در بسیاری موارد به خوبی نقش خود را ایفا میکند! مورد دوم مگنز میباشد که 0.6 درصد میباشد مگنز باعث بالا رفتن مقاومت تیغه و سخت شدن تیغه در مراحل سخت کاری میشود یه جورایی نقش سیمان در ساخت دیوار را ایفا میکند! مورد دوم سیلیکون میباشد که 0.3 درصد میباشد سیلیکون باعث بهبود قدرت آلیاژ در روند ساخت میشود.مورد دیگر فسفر میباشد که بسیار ناچیز است این مواد در اکثر آلیاژها موجود میباشد و این هم باعث جوش خوردن خوب تیغه به هم در کوره و دمای بالا میشود. این ها موادهای حیاتی و تشکیل دهنده ی مهم در این آلیاژ میباشد که بد نیست بدانید!

سختی بالای تیغه باعث حفظ دوام و حفظ برندگی تیغه میشود ولی عیبی که سختی بالای تیغه دارد این است که باید از ابزارهای استاندارد چاقوتیزکنی نظیر سنگ های باکیفیت، مصقل های باکیفیت برای تیز کردن دوباره ی چاقو بعد از کند شدن تیغه استفاده نمایید و دیگر ابزارهای ساده و ارزان قیمت معمولی قادر به تیز کردن این گونه تیغه ها نمیباشند! البته این یک ویژگی حساب میشود چون اگر با هر وسیله ای ابتدایی تیغه دوباره تیز شود این را بدانید چاقو سختی پایینی دارد و سریعت دوباره کند خواهد شد! میتوانید برای تیز کردن دوباره ی تیغه از ابزارهای خوب و با کیفیت استفاده کنید و به هیچ عنوان از چاقوتیزکن های چینی غیر استاندارد در این وسیله استفاده ننمایید که باعث افت کیفیت و خوردگی لبه خواهد شد که داستان هایی در پی خواهد داشت!

در رستوران ها حتما دیده اید چاقو همیشه در دست سرآشپز هست این یک نکته میباشد نکته ای که به شما به طور غیر مستقیم میگویید چاقو سرآشپز باید سبک و خوش دست باشد تا انتخاب سرآشپز باشد وزن و خوش دستی در کنار کیفیت بسیار برای مصرف کننده مهم است به دلیل اینکه این چاقو یک چاقوی مصرفی است پس زیاد به زیبایی و خوشگلی چاقو دقت نمیشود بلکه به فنی و استانداردهای چاقو بسیار توجه میشود. این چاقو به گونه ای ساخته شده است با کمترین فشار بیشترین فشار را به جسم وارد کند و به آسانی وسیله ای که مورد نظر را دارید بُرش دهد! در تصویر زیر میبینید دست چطور بر روی دسته قرا ر میگیرد؟ این چیزی است که باید باشد انگشتان دست کاملا بر روی دسته قرار گیرند با نهایت قدرت اقدام به استفاده کنید اگر انگشتان دست به طور خوب بر روی دسته قرار گیرند شما بیشترین مانور را هنگام استفاده از محصول خواهید داشت!

استاد هادی همانطور که اسمش را بر روی این اثر ضرب کرده است نشان میدهد بر روی محصول که میسازند بسیار دقیق و دلسوز است و باید محصولی به دست مشتری برسد که واقعا از بابت کیفیت مشکلی نداشته باشد و مشتری بتواند چندین سال به طور مداوم با رعایت و اصول نگه داری و استفاده ی چاقو از ،چاقو استفاده نماید نه برای مدت کوتاهی! همه چیز در این کارد حساب شده است با استفاده از دسته ی سبک و تیغه ای مات که مقاوم تر در برابر رطوبت و مایعات است این نوید را میدهد محصول محصولی است که چندین سال در کنار شما خواهد بود.

استفاده از قبضه در اکثر چاقوهای آشپزخانه مهم است شاید دستان شما چرب باشد و یا خیس باشد وقتی دسته را محکم در دست میگیرد اگر این قبضه نباشد با کمترین فشار دستانتان از روی دسته لیز خواهد خورد و بر روی لبه ی تیز چاقو قرار خواهد گرفت! این خبر بدی است چاقویی به این کیفیت اصلا شوخی با کسی ندارد و کمی هئاس پرتی باعث نقش بستن چندین بخیه بر روی بدنتان خواهد بود پس نکته ی اول اینکه چاقو را به دور از دست کودکان نگه داری کنید و نکته ی دیگر اینکه در هنگام استفاده تمام هواستان را بر روی چاقو معطوف کنید که خدای نکرده آسیبی به خود وارد نکنید! 

دسته ها چنان با ظرافت و دقت بر روی تیغه قرار گرفته است که شما در نگاه اول و نبودن مهر فارسی سازنده و یک مهر خارجی بدون شک به این نکته فکر خواهید کرد که خب این یک کار خارجی کارخانه ای با کیفیت است! ولی خب خیر این یک کار تولید ایران و استان زنجان میباشد که استاد هادی آن را ساخته است با تلاش و دقت بسیار فراوان شما با دسته ی این چاقو یا قبضه ی چاقو نگاه کنید! جای خالی و یا حفره ی بازی در اتصال دسته با تیغه خواهید یافت؟ خیر اصلا جایی نیست که بتوانید آن را پیدا کنید این نشان از دقت و تلاش سازنده و سلیقه ی سازنده میدهد که به جای صرف چندین ساعت در چند دقیقه کار دسته را تمام کند ولی این دسته کجا و آن دسته ای که با صرف 10 15 دقیقه وقت ساخته میشود کجا!روی فیبرها سنباده ریز خورده است همانند تیغه که یکدست شده است دسته کاملا چفت دست میباشد انتهای دسته نیز حالت ترمز را دارد و رو به پایین است که خدای نکرده اگر چاقو بخواهد از دستانتان خارج شوو این مکان باعث جلوگیری از این مشکل شود! 

نکته: در پایان با توجه به اینکه جنس استفاده شده ی آلیاژ در برابر روطوبت و مایعات دچار زنگ زدگی و سیاه شدن میشود بدیهی است همیشه بعد از اتمام کارتان با چاقو ، چاقو را کامل بشوید و سپس با دستمال نرم اقدام به پاک کردن تمام کثیفی ها لکه ها و قطرات آب از روی محصول کنید و سپس برای حفظ زیبایی محصول تیغه را آغشته به چربی نمایید تا دیگر به هیچ عنوان چاقو دچار زنگ زدگی نشود البته زنگ زدگی به هیچ عنوان باعث افت کیفیت نخواهد شد بلکه تنها باعث افت زیبایی محصول خواهد شد که با رعایت نکات گفته شده به این مشکل برنخواهید خورد.

محصولات مشابه
نظرات کاربران
نام:  
ایمیل:  
متن دیدگاه: