Skip Navigation Linksصفحه اصلی نمایش جزئیات
مشخصات کلی

چاقوی ساطوری مخصوص سرآشپز

قیمت برای شما : 290,000 تومان
در صورت نیاز می توانید بصورت خرید کارت به کارت ،خرید خود را انجام دهید!برای اطلاع دقیق کلیک کنید
حمیدرضا قربانلو - بانک ملت
شماره کارت : 4250-2237-3378-6104
حمیدرضا قربانلو - بانک مهر ایران
شماره کارت : 7263-6815-7310-6063
چاقوی ساطوری مخصوص سرآشپز


طول کل:   
30 سانت  
طول تیغه:   
19 سانت  
طول دسته:   
11 سانت  
عرض تیغه:   
5 سانت  
جنس تیغه:   
5160  
جنس دسته:   
پادوک   
وزن:   
95 گرم  
برند:   
یاشار  
نوع محصول:   
مخصوص گوشت و سبزی   
کاربرد:   
- استفاده برای تکه تکه کردن گوشت و سبزیجات
- استفاده برای ذبح گوسفند و گاو
- استفاده در رستوران ها

  

توضیحات تکمیلی محصول

چاقوی ساطوری مخصوص سرآشپز

 

همیشه یکی از بخش هایی که به شدت در دید مخاطبان و خریداران بوده است بخش چاقوهای راسته ای یا همان چاقوهای مخصوص آشپزخانه بوده است خریدران همیشه در هنگام خرید به این نکته توجه کرده اند که آیا این چاقویی که میخواهیم از سایت چاقوی زنجان انتخاب کنیم دارای کیفیت خوبی است و یا خیر؟ 

 

اصول و قاعده ی چاقو با این همراه است که باید دارای مقاومت و برندگی بالا باشد تا به عنوان یک چاقوی مناسب همیشه در سبد خرید ما باشد از این رو با معرفی یک چاقوی بسیار مطمئن و باکیفیت امروز در کنار شما عزیزان هستیم یک چاقویی زیبا با الگو برداری شده از چاقوهای اصیل ژاپنی که به چاقوهای ساطوری معروف است! 

 

این چاقو از یک تکه تیغه ی 5160 آب دیده و درجه یک بهره میبرد که فول تنگ نز میباشد.فول تنگ به این معنا میباشد که تیغه تا آخر دسته ادامه دارد و دسته که چوب درخت پادوک میباشد به این تیغه فرو رفته است و با میخ هایی بسیار ریز به درون دسته پرچ شده است این چاقو بسیار بسیار دارای کیفیت بالایی میباشد که به راحتی میتواند در رستوران ها به شما در کارها و تهیه غذا و یا همین منزل کمک کند! تیغه ی این چاقو از آلیاژ فولاد 5160 میباشد برویم سراغ اولین سوال مشتری که همیشه در هنگام خرید از ما میپرسد.

 

آیا این چاقویی که من میخواهم بخرم تیز است و آیا بعد از مدتی میتوانم آن را دوباره تیز کنم؟ بصورت کلی جواب سوال شما بله میباشد این چاقو به حدی تیز میباشد که باید واقعا در هنگام استفاده نهایت دقت خود را به خرج دهید که در هنگام قطعه قطعه کردن مرغ و یا گوشت و یا سبزی به انگشتان مبارکتان به عنوان سوژه صدمه وارد نکنید که واقعا زخم های عمقی برجای خواهد گذاشت! تیغه کاملا با سطح در تماس است و این کمک شایانی به شما در هنگام استفاده خواهد کرد. سختی این چاقو 56راکول سی میباشد که برای یک چاقو یک امتیاز ویژه به حساب می آید و میتوانید در کارهای سنگین نیز از این چاقو استفاده کنید.

 

دسته چاقو واقعا چشم نواز است با ترکیب چندین لایه فلز و چندین مدل چوب به این زیبایی که مشاهده میکنید رسیده است ترکیب دسته بدین گونه است.فیبر مشکی شمیران، آلیاژ برنج،فیبر شمیران،چوب وارداتی پادوک ،چوب وارداتی پادوک ،چوب گردو،فیبر شمیران مشکی و در انتها چوب وارداتی پادوک بریلی حال مشاهده میکنید که برای بدست آوردن این دسته حدود 9 الی 10 مرحله گذرانده شده است تا این دسته کاملا دایره ای شکل بدست آمده است!

 

این چوب بسیار سرسخت و محکم است و کاملا در برابر ضربه و مایعات مقاوم است البته منظور از ضربه مثل افتادن از ارتفاع دو سه متری میباشد نه ضربه زدن با چکش به دسته! این چوب بصورت طبیعی دارای رنگ قرمز جیگری میباشد و دارای طرح های خط خطی مشکی بصورت طبیعی بر روی خود است!درخت پادوک در قسمت های غربی افریقا میروید.چوب این درخت بیشتر به کشورهای نظیر آمریکا،اروپا و خاورمیانه صادر میشودو جز چوب های مقرون بصرفه و اقتصادی میباشدرنگ این چوب در گذر زمان امکان تغییر رنگ دارد جز چوب های سنگین،مقاوم باثبات و رنگ محبوب برای استفاده در صنایع چوبی میباشد.

 

 

مقاومت در برابر آب و رطوبت

 

نکته ی بسیار مهمی که این محصول به همراه دارد این است که آلیاژ استفاده شده این محصول فولاد 5160 میباشد و همانطور که میدانید این آلیاژ در تماس مستقیم با رطوبت و مایعات دچار تغییر رنگ و زنگ زدگی میشود.بصورت کلی از ذهن خود خارج کنید که تیغه ای که زنگ میزند دارای کیفیت پایینی میباشد اصلا و به هیچ عنوان در هیچ جایی ذکر نشده است که آلیاژ مصرفی تیغه ای اگر زنگ میزند دچار کیفیت پایینی است بلکه تیغه های فولادی نسبت به تیغه های استنلیس استیل و یا همان ضدزنگ ها دارای مقاومت بسیار بالاتر و برندگی بسیار بالاتری میباشند و دارای ثبات برندگی خوبی نیز میباشند و تنها نکته منفی این آلیاژها زنگ زدن تیغه میباشد که شما میتوانید به حدود 1 دقیقه صرف زمان هنگام اتمام کارتان با محصول این مشکل را بصورت کاملا رفع کنید.

 

 

فقط کافیست همیشه بعد از اتمام کار با محصول کارد را کاملا بشویید و سپس با یک دستمال نرم و کاملا خشک اقدام به تمیز کردن و خشک کردن کامل چاقو ساطوری کنید و سپس تیغه را آغشته به چربی نمایید(روغن موتور،روغن سرخ کردنی،وازلیین،چربی) بدین گونه دیگر به هیچ عنوان محصول دچار زنگ زدگی نخواهد شد به همین سادگی ولی در عوض یک محصول بسیار باکیفیت و قابل اعتماد در کنار خوش دستی و کارایی بالا خواهید داشت.

محصولات مشابه
نظرات کاربران
نام:  
ایمیل:  
متن دیدگاه: