Skip Navigation Linksصفحه اصلی نمایش جزئیات
مشخصات کلی

قابلمه مسی 4 نفره

قیمت برای شما : 220,000 تومان
در صورت نیاز می توانید بصورت خرید کارت به کارت ،خرید خود را انجام دهید!برای اطلاع دقیق کلیک کنید
حمیدرضا قربانلو - بانک ملت
شماره کارت : 4250-2237-3378-6104
حمیدرضا قربانلو - بانک مهر ایران
شماره کارت : 7389-3084-7310-6063
قابلمه مسی 4 نفره


وزن:   
1.306 (+ - 50) گرم  
قطر دهانه:   
20 سانتیمتر  
عمق:   
13 سانتیمتر  
نوع محصول:   
قابلمه مسی چکشی  
ارتفاع درپوش:   
20 سانتیمتر  
درصد مس:   
99 درصد  
کاربرد:   
-طبخ انواع غذاهای ایرانی
-طبخ انواع خورشت های ایرانی
-طبخ انواع برنج
-طبخ انواع آش های ایرانی  

توضیحات تکمیلی محصول

شاید با دیدن یک ظرف مسی خاطراتی از گذشته برایمان یادآوری شود؛ ظرف‌هایی که در گذشته‌های نه چندان دور در خانه‌هایمان استفاده می‌کردیم و با آمدن ظروف جدید کنار گذاشته شدند. البته این پایان ماجرا نیست و چند سالی است که دوباره استفاده از این ظروف رونق پیدا کرده است. مزایای استفاده از ظروف مسی باعث شده که با وجود تنوع فراوان ظروف پخت و پز در این دنیای مدرن، بازهم به سراغ همان ظروف مسی برویم. دیگ، قابلمه یا ماهیتابه از ظروف اصلی هر خانه‌ای به حساب می‌آیند. از آنجایی که بسیاری از مواد مورد نیاز بدنمان از طریق غذاهایی که می‌خوریم تامین می‌شوند، ظرف‌هایی که برای پخت و پز استفاده می‌کنیم هم می‌توانند بسیار تاثیرگذار باشند. استفاده از ظروف مسی را بسیاری از پزشکان توصیه کرده‌اند. دیگ مسی با قطر دهانه 20 سانتی‌متر در شهر زنجان و توسط هنرمندان این شهر ساخته شده، وزن آن بیش از 1 کیلوگرم است و یک درب هم دارد. روی درب آن یک دسته قرار دارد و علاوه بر آن 2 دسته نیز روی بدنه پرچ شده که همه از جنس مس هستند. دهانه دیگ از سطح مقطع آن کوچک‌تر است و برای پخت خورش و آبگوشت به کار می‌رود. مس به دلیل خاصیت شکل‌پذیری و چکش‌خوار بودن از قدیم برای ساخت ظروف استفاده می شده. حرارت در ظروف مسی به خوبی پخش می‌شود و این موضوع باعث خوشمزه‌تر شدن و به اصطلاح جا افتادن غذا می‌شود. البته نظرهای مخالف هم در مورد فواید این ظروف وجود دارد. شاید بهتر باشد از این ظروف برای پخت همه‌ی وعده‌های غذایی استفاده نکنیم و استفاده از آن را به چند بار در هفته محدود کنیم. البته برای اینکه در هنگام پخت غذا مقدار زیاد مس وارد غذا نشود، در این محصول درون دیگ مسی را با استفاده از قلع، سفیدکاری کرده‌اند. همچنین در این ظرف‌ها تا حد امکان نباید غذاهای اسیدی یا ترش پخت. چون باعث از بین رفتن پوشش قلع آن می‌شود. همچنین برای شستشوی این ظروف بهتر است آن‌ها را دست بشوییم و از قرار دادن آن در ماشین ظرف‌شویی خودداری کنیم.
از خواص و فواید ظروف مسی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
 - تامین مس لازم برای فرآیند خونسازی و رفع کم خونی 
 - پیشگیری از بروز بیماری های قلبی 
 - بهبود دردمفاصل
 - آرام بخش و کاهش استرس
 - و...
البته به دلیل ویژگی های خاص بدن انسان استفاده روزانه از ظروف مسی برای پخت و پز توصیه نشده و شاید استفاده چند بار در هفته از این ظروف مناسب تر باشد.

این محصول تماما دست ساز و از بالاترین درصد مس های موجود ساخته شده است. سفیدکاری درون دیگ باعث میشود هیچ موادی از درون قابلمه به غذا منتقل نشود. 

محصولات مشابه
نظرات کاربران
نام:  
ایمیل:  
متن دیدگاه: