Skip Navigation Linksصفحه اصلی نمایش جزئیات
مشخصات کلی

چاقوی قصابی علیرضا

قیمت برای شما : 41,000 تومان
در صورت نیاز می توانید بصورت خرید کارت به کارت ،خرید خود را انجام دهید!برای اطلاع دقیق کلیک کنید
حمیدرضا قربانلو - بانک ملت
شماره کارت : 4250-2237-3378-6104
حمیدرضا قربانلو - بانک مهر ایران
شماره کارت : 7389-3084-7310-6063
چاقوی قصابی علیرضا


طول کل:   
30 سانت  
طول تیغه:   
19 سانت  
طول دسته:   
11 سانت  
عرض تیغه:   
4 سانت  
جنس تیغه:   
فولاد فنر ماشین  
جنس دسته:   
چوب درخت هلو  
وزن:   
205 گرم  
برند:   
استاد علیرضا  
نوع محصول:   
مخصوص گوشت و قصابی  
کاربرد:   
- استفاده برای ذبح کردن حیوانات
- استفاده برای خرد کردن گوشت و سبزی
  

توضیحات تکمیلی محصول

چاقوی  مخصوص قصابی علیرضا

 

روز جمعه ی گرم مردادی شما عزیزان بخیر امروز هم مثل روزهای دیگر با یک محصولی دیگر از صنایع دستی زنجان در خدمت شما عزیزان هستیم! این محصول مناسب کسانی میباشد که به دنبال یک چاقوی باکیفیت برای ذبح حیواناتی مثل گاو و گوسفند و خرد کردن و قطعه کردن گوشت هستند میباشد! البته در ابتدا باید گفت این محصول بیشتر به درد قصاب ها میخورد زیرا این چاقو دارای تیغه ای از جنس فولاد فنر میباشد و مهم است که اگر این چاقو را برای استفاده در خانه میخواهید خریداری کنید همیشه بعد از اتمام کار محصول را کاملا شسته و تمیز کرده سپس کاملا خشک کرده و کمی روغن آغشته به تیغه کنید.آغشته کردن روغن به تیغه را هر هفته یکبار انجام دهید تا تیغه هیچ تغییر حالتی در برابر تماس با رطوبت و مایعات نداشته باشد چرا که اگر اقدام به این کار نکنید تیغه بعد از سپری کردن چند روز در فضای مرطوب و یا تماس با مایعات دچار تغییر رنگ و زنگ زدگی خواهد شد! با ما همراه شوید با ادامه ی توضیحاتی از این محصول باکیفیت و کاربردی که نیاز هر خانوادگی است!

جنس تیغه چاقوی قصابی علیرضا

 

خوب همانطور که در قسمت آغازین به تیغه ی این محصول اشاره کردیم تیغه ی این محصول از فولاد فنر ماشین میباشد.دلیل استفاده از فولاد فنر ماشین این است که این آلیاژ بسیار آلیاژ مناسبی برای استفاده در تیغه ی چاقو میباشد که دارای ویژگی های چون مقاومت بسیار عالی، برندگی بسیار خوب و راضی کننده، قیمت مناسب آلیاژ در این وضع نابه سامان اقتصادی و افزایش شدید قیمت مواد اولیه، سختی پذیری خوب تیغه و مقاوم در برابرسایش تیغه میباشد که سازنده را مجاب به استفاده از این آلیاژ کرده است!

طرح تیغه به گونه ای میباشد که از انتهای تیغه تا نوک تیغه در هنگام استفاده کاملا بر روی سطح تخت تماس دارند و این ویژگی باعث میشود که د ر هنگام استفاده از تمام نقاط تیغه بتوانید استفاده کنید و سطح مانور بیشتری داشته باشید. تیغه بصورت مات میباشد.مات بودن تیغه در چاقوهایی که از تیغه های فولادی بهره میبرند و در تماس با رطوبت دچار تغییر رنگ میشود گزینه ی خوبی میباشد زیرا تیغه های مات در مقابل تیغه های براق و شفاف دیرتر دچار زنگ زدگی میشوند!

جنس دسته چاقوی قصابی علیرضا

 

ئر انتخاب دسته ی این محصول از چوب درخت هلو استفاده کرده ایم چوبی کاملا خشک و سالم که 1 روز در روغن های مخصوص بوده اند تا تمام درز و نقاطی که احتمال میرفت مایعات به داخل آن نفوذ کنند را پر کنند و بپوشانند این روغن ها کاملا بی رنگ و بی بو هستند و تنها یک لایه بسیار نازک بر روی دسته هستند! چوب درخت هلو دارای ذخامت خوبی است ذخامتی که در دسته ی این چاقوی راسته ای میباشد چیزی در حدود 3 الی 3/5 میباشد که کاملا هنگامی که فرد چاقو را در دست میگیرد دست هایش رو میپوشاند و کاملا در کف دست قرار میگیرد و به هیچ عنوان از دست سٌر نمیخورد! 

 

ذخامت تیغه چاقوی قصابی علیرضا

 

همانطور که در تصویر میبینید این چاقو جز چاقوهای با ذخامت میباشد که میتوانید با پشت تیغه به استخوان های حیوانات ضعیفی مثل مرغ ضربه بزنید! توجه کنید فقط برای استخوان های ضعیف با پشت تیغه ضربه بزنید نه برای استخوان های درشتی مثل استخوان گاو گوسفند که باید برای خرد کردن آنها از ساطورهای مخصوص استفاده کنید! نکته ای که باید به آن اشاره کرد این است که تیغه ی این چاقو بسیار تیز میباشد لذا در هنگام استفاده کاملا حواستان را جمع کنید و چاقو را در نقاط دور دست آشپزخانه و یا مغازه دور از دسترس کودکان قرار دهید و نکته ی دیگر اینکه به هیچ عنوان با لبه ی تیز این چاقو به اجسام سخت مثل آهن ، استخوان های بزرگ و غیره ضربه وارد نکنید که موجب خرابی قطعی تیغه خواهد شد.

 

نکته: تیغه ی این محصول در تماس مستقیم با رطوبت ومایعات دچار تغییر رنگ و زنگ زدگی خواهد شد البته این زنگ زدگی تیغه به هیچ عنوان تاثیری بر روی روند کیفیت و برش محصول نمیگذارد و تنها تیغه کمی کدر میشود و از زیبایی آن کاسته میشود برای این ایراد هم میتوانید همیشه بعد از اتمام کاربا محصول کاملا چاقو را شسته و سریعا چاقو را با دستمال کاملا خشک نمایید و سپس تیغه را آغشته به کمی روغن (روغن سرخ کردنی ،روغن ماشین،وازلیین و..) کنید چرب کردن تیغه را هر دو هفته یکبار انجام دهید و بگذارید روغن بر روی تیغه همانگونه بماند با این روش دیگر هیچ وقت تیغه دچار زنگ زدگی نخواهد شد و میتوانید سالیان طولانی از دست رنج استادان زنجانی استفاده کنید!

محصولات مشابه
نظرات کاربران
نام:  
ایمیل:  
متن دیدگاه: