Skip Navigation Linksصفحه اصلی نمایش جزئیات
مشخصات کلی

چاقوی قصابی احمد طرح سوهان

قیمت برای شما : 39,000 تومان
در صورت نیاز می توانید بصورت خرید کارت به کارت ،خرید خود را انجام دهید!برای اطلاع دقیق کلیک کنید
حمیدرضا قربانلو - بانک ملت
شماره کارت : 4250-2237-3378-6104
حمیدرضا قربانلو - بانک مهر ایران
شماره کارت : 7389-3084-7310-6063
چاقوی قصابی احمد طرح سوهان


طول کل:   
30 سانت  
طول تیغه:   
17 سانت  
طول دسته:   
13 سانت  
عرض تیغه:   
4/3 سانت  
جنس تیغه:   
فولاد فنر طرح سوهان  
جنس دسته:   
چوب درخت آلبالو  
وزن:   
220 گرم  
برند:   
استاد احمد  
نوع محصول:   
کارد راسته ای - کاربردی  
کاربرد:   
- استفاده در قصابی ها
- استفاده برای تکه کردن گوشت
- استفاده در آشپزخانه های صنعتی
و....  

توضیحات تکمیلی محصول

چاقوی قصابی احمد طرح سوهان

خوب میرسیم به چاقوی راسته ای مخصوص قصابی، این نوع چاقوها به علت تیغه ای فولادی که دارند بیشتر برای آشپزخانه های صنعتی، قصابی ها و سوپرگوشت ها کاربرد بالاتری نسبت به سایر مکان ها دارد. اگر به این فکر میکنید چرا آشپزخانه های خانگی را اسم نبرده ایم علت این است به جهت تیغه ی فولادی که این محصول دارد کمی مشکل است که بانوان در آشپزخانه های خود از این محصول استفاده کنند زیرا اگر بر روی تیغه ی این محصول مایعات به مدت طولانی باشد موجب زنگ زدن تیغه و سیاهی آن خواهد شد که بانوان به هیچ عنوان این مشکل ظاهری را نمیتوانند تحمل کنند و برایشان نگه داری از این محصول مشکل میباشد اما در آشپزخانه های صنعتی به علت اینکه تمام کسانی که در این آشپزخانه های بزرگ کار میکنند به این مشکل واقف هستند همیشه از این مشکل جلوگیری میکنند و میدانند از این چاقو چگونه نگه داری کنند تا تیغه زنگ نزد شاید با خود فکر کنید خوب به جای استفاده از این محصول که تیغه ی آن در برابر مایعات تغییر رنگ میدهد و زنگ میزند چرا از کارد آشپزخانه های استیلنس و ضد زنگ استفاده نمیشود؟

 

باید بگوییم تیغه های فولادی به نسبت تیغه های استیلنس و ضد زنگ دارای برش بالا و مقاومت بالاتر  به نسبت تیغه های استیلنس را دارند و بیشتر کسانی که همیشه سرو کار با چاقو دارند انتخاب هایشان تیغه های فولادی میباشد. اگر دقت کرده باشید بیشتر قصابی ها از چاقوهای تیغه فولادی استفاده میکنند زیرا برش و مقاومت بالایی دارد و هم برایشان مهم است چاقویی که استفاده میکنند سریع کند نشود و تیغه ی فولادی بهترین گزینه میباشد. در ادامه با بخشی از توضیحات این محصول در کنار ما باشید.

 

جنس تیغه چاقوی قصابی احمد طرح سوهان

جنس تیغه یعنی دقیقا همان جایی که اصلی ترین جز تشکیل دهنده ی چاقو میباشد. تیغه ی استفاده شده در این محصول از فولاد فنر طرح سوهان میباشد که دارای تیزی بسیار عالی - حفظ تیزی به مدت طولانی و مقاومت بالای تیغه میباشد. مرحله های سخت کاری - آبکاری چکش کاری و دیگر مراحل ساخت این محصول با دقت سپری شده است و میتوان گفت اگر چاقویی میخواهید برای ذبح حیوانات - تکه کردن گوشت و کارهایی این قبیل میتواند گزینه ی بسیار خوبی باشد فقط باید به این نکته توجه بفرمایید تیغه باید همیشه بعد از استفاده به صورت کاملا تمیز و با دستمال نرم کاملا خشک شود و کمی هم روی تیغه چرب شود ( هر نوع روغنی میشود) تا تیغه زنگ نزند اگر از پس این کار بر می آیید در خرید این محصول به هیچ عنوان شک نکنید.

 

جنس دسته چاقوی قصابی احمد طرح سوهان

و حالا جنس دسته، جنس دسته ی این کارد قصابی از چوب درخت خشک آلبالو میباشد. قیمت مناسب چوب - مقرون به صرفه بودن - در دسترس بودن و کیفیت و دوام خوب این چوب از ویژگی های این چوب میباشد. البته به این نکته توجه بفرمایید سعی کنید همیشه دسته روی آن و یا در مایعات نباشد که باعث باد کردن دسته خواهد شد. اگر بخواهیم در یک کلام بگوییم این محصول در چه وضعیتی نگه داری شود باید بگوییم این محصول را از مایعات و رطوبت به دور کنید همین.

 

نکته: همانگونه که برایتان توضیح دادیم. تیغه ی این محصول در تماس بلند مدت با رطوبت و مایعات دچار تغییر رنگ و زنگ زدگی خواهد شد البته این تغییر به هیچ عنوان تغییری در کارایی و کیفیت محصول نخواهد کرد و تنها تغییر ظاهری و زیبایی بر روی محصول خواهد انجام پذیرفت که تنها با رعایت این نکته که این محصول از مایعات و رطوبت به دور باشد و اگر بر روی تیغه مایعات ریخته شد بصورت کاملا با دسستمال پاک شود و کمی هم همیشه روی تیغه با روغن های گوناگون چرب باشد میتوانید  بصورت کاملا جلوی این مشکل را بگیرید و در عوض یک محصول بسیار با کیفیت و خوبی را خواهید داشت اگر بتوانید این نکته ها را رعایت کنید.

محصولات مشابه
نظرات کاربران
نام:  
ایمیل:  
متن دیدگاه: