Skip Navigation Linksصفحه اصلی نمایش جزئیات
مشخصات کلی

ساتور آشپزخانه مخصوص سبزی مروارید

قیمت برای شما : 46,000 تومان
در صورت نیاز می توانید بصورت خرید کارت به کارت ،خرید خود را انجام دهید!برای اطلاع دقیق کلیک کنید
حمیدرضا قربانلو - بانک ملت
شماره کارت : 4250-2237-3378-6104
حمیدرضا قربانلو - بانک مهر ایران
شماره کارت : 7389-3084-7310-6063
ساتور آشپزخانه مخصوص سبزی مروارید


طول کل:   
30 سانت  
طول تیغه:   
17 سانت  
طول دسته:   
13 سانت  
عرض تیغه:   
7 سانت  
جنس تیغه:   
فولاد استیلنس 420 ضد زنگ  
جنس دسته:   
کائوچوی رنگی  
وزن:   
359 گرم  
برند:   
مروارید  
نوع محصول:   
ساتور آشپزخانه  
کاربرد:   
- خٌرد کردن سبزی
- خٌرد کردن میوه جات
- خٌرد کردن استخوان مرغ   

توضیحات تکمیلی محصول

ساتور مخصوص سبزی مروارید

ساتور اصولا به دو دسته ی کلی تقسیم بندی میشود. 1 ساتور مخصوص سبزیجات و استخوان های سبک مثل استخوان مرغ که از لبه ی نسبتا تیز و برش داری برخوردار هستند و 2 ساتورهای مخصوص استخوان های محکم مثل استخوان های گاو شتر گوسفند که نسبت به ساتور اول از تیزی لبه ی کمتری برخوردار است ولی به شدت در مقابل ضربه زدن به انواع استخوان های گوناگون نیز مقاوم است. ساتورهای مخصوص سبزی خورد کنی اصولا در آشپزخانه ها برای استفاده و خرد کردن سبزیجات میوه جات و تکه تکه کردن استخوان های مرغ استفاده میشود. ساتورهای مخصوص استخوان های محکم به علت وزن بالا و استفاده نکردن مداوم از آن در آشپزخانه زیاد مورد استقبال قرار نمیگرند و برای قصابی ها و کشتارگاه ها و کسانی که هر روز با استخوان حیوانات سرو کار دارند بیشتر مناسب است تا آشپزخانه های خانگی در ادامه با بخشی از توضیحات مشخصات این محصول در کنار شما دوستان عزیز هستیم.

 

جنس تیغه ساتور مخصوص سبزی مروارید

جنس تیغه ی استفاده شده در این محصول از فولاد استیلنس 420 میباشد. که در مقابل هر گونه رطوبت و مایعات کاملا مقاوم است و به هیچ عنوان نیز زنگ نمیزند.به سبب استفاده از این محصول در آشپزخانه ها تیغه ای مناسب میباشد که مقاومت کاملی در برابر رطوبت و مایعات داشته باشد و تغییر رنگ ندهد و بهترین نوع فولاد که این ویژگی ها را داشته باشد این فولاد 420 میباشد. تیغه دارای برش کافی برای خرد کردن سبزیجات و استخوان مرغ میباشد و میتواند چندین سال به طور کامل نیازهای شما را برآورده کند. تیغه نیز کاملا یک تکه بوده و تا انتهای دسته بدون جوش و خال ادامه داشته همین یک تکه بودن نیز سبب مقاومت بالای تیغه در برابر ضربه خواهد داشت.

 

جنس دسته ساتور مخصوص سبزی مروارید

جنس دسته ی استفاده شده در این ساتور از کائوچوی فشرده رنگی میباشد. دلیل استفاده از کائوچو میتوان به علل هایی همچون مقاومت در برابر نفوذ آب به دسته - لایه دار بودن و پوشش تمام دست موقع دست گرفتن محصول - مقرون به صرفه بودن و قیمت پایین آن و نگه داری بی دردسر آن اشاره کرد. دسته به گونه ای طراحی شده است که دست موقع درگیر شدن با دسته تمام انگشتان کاملا با دسته ی ساتور درگیر شده و در استفاده ی چند ساعته موجب خستگی دست نشود. باربند استفاده شده نیز از برنج خالص میباشد که با دو عدد میخ فولادی به تیغه پرچ شده است تا تیغه و دسته را کاملا جدا کرده و هم از نفوذ پذیری آب به داخل دسته از طرف بالا کند.

 

نکته: این محصول مخصوص کارهای خرد کردن سبزیجات و میوه جات در آشپزخانه ها و خرد کردن استخوان هایی سبک از جمله استخوان مرغ میباشد لذا خواهشنمد است برای خٌرد کردن استخوان هایی از جمله گوسفند - گاو - شتر گاومیش از ساتورهای سنگین استفاده شود و هرگز برای خٌرد کردن این استخوان ها از این ساتور استفاده نشود.

محصولات مشابه
نظرات کاربران
نام:  
ایمیل:  
متن دیدگاه: